ΛΕΙΒΑΔΙΩΤΗΣ: “Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ”

0

Ο Κεραυνός Στροβόλου ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την παρουσία του στο ντέρμπι με την Πετρολίνα ΑΕΚ, όμως ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης δεν πετάει στα σύννεφα. Είναι ακόμα η πρεμιέρα και το ξέρει. Δεν βιάζεται να πανηγυρίσει και ήδη σκέφτεται την επόμενη μέρα.

Ο ικανότατος τεχνικός του Κεραυνού, που κέρδισε τις εντυπώσεις στο ματς του Κιτίου, άνοιξε τα χαρτιά του στο cyprusbasket.net και έκανε το… ταμείο της σπουδαίας νίκης, επισημαίνοντας ωστόσο πως ο πρωταθλητής δεν βγαίνει στην πρεμιέρα, αλλά στα πλέι οφ…

“Σίγουρα στόχος μας ήταν να πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η ομάδα ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη και στο τακτικό κομμάτι, αλλά και στον ψυχολογικό τομέα. Η πρεμιέρα πάντα είναι δύσκολη για όλους τους αθλητές, αλλά οι παίκτες μου έδειξαν από την αρχή πως ήταν έτοιμοι να τη διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από την αποφασιστικότητα που μπήκαν στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό”, ήταν η αρχική του τοποθέτηση…

Στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει τους τρεις πόντους που σημείωσε η Πετρολίνα ΑΕΚ στην πρώτη περίοδο: “Είμαστε μια ομάδα που δίνει μεγάλη έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, μέχρι αυτή την περίοδο έχουμε δώσει περισσότερη έμφαση στην άμυνα, παρά στην επίθεση, κι αυτό φάνηκε και από τα οκτώ φιλικά που δώσαμε, όπου ο μέσος όρος πόντων που δεχόμασταν ήταν κάτω από 60 ανά ματς. Βέβαια, οι 3 πόντοι να μην πλανόμαστε, δεν ήταν φυσιολογικό νούμερο. Άρα για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει και εσύ να σαι τέλειος αμυντικά και ο αντίπαλος να μην είναι στην καλή του μέρα. Σίγουρα δεν είναι αυτές οι δυνατότητες της ΑΕΚ. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και θεωρώ το ότι είχαμε περισσότερο χρόνο να ετοιμαστούμε εμείς γι’ αυτούς, παρά εκείνοι για εμάς, συν το γεγονός ότι είχαμε πιο ξεκάθαρη εικόνα λόγω των επίσημων της παιχνιδιών, μας βοήθησε να κάνουμε κατάλληλη προετοιμασία για το παιχνίδι”.

livas

Ακολούθησε ο επίλογός του: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη διάθεση, αλλά κυρίως για τη συγκέντρωση που είχαν σε αυτό το παιχνίδι. Η νίκη σίγουρα μας χαροποιεί, αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία νίκη. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι, καθώς το πρωτάθλημα δεν κρίνεται τώρα, αλλά στα πλέι οφ και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά, όπως κάνουμε μέχρι τώρα για να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα”.

Coffee House