ΜΠΡΕΖΕΤΣ: “ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ”

0

Παρά την εκπληκτική του εμφάνιση: 24 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, ο Πρίμοζ Μπρέζετςδεν κατάφερε να οδηγήσει την Πετρολίνα ΑΕΚ στο ροζ φύλλο απέναντι στη Ροβινάρι.

Ο άλλοτε ΝΒΑer και διεθνής Σλοβένος με συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις, είπε τα πράγματα με το όνομά τους στο cyprusbasket.net, επισημαίνοντας ωστόσο πως αμέσως μετά την κόρνα της λήξης το συγκεκριμένο ματς ξεχάστηκε και άπαντες σκέφτονται τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με τον Κεραυνό…

Ερωτηθείς για την καθίζηση στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Ροβινάρι, απάντησε: “Δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τί συνέβη. Είχαμε το ματς υπό τον έλεγχό μας και κάποια στιγμή ήταν σαν να κοιμηθήκαμε. Χάσαμε τη σημαντική διαφορά που είχαμε χτίσει, επιτρέψαμε στη Ροβινάρι να περάσει μπροστά και μετά δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε το παιχνίδι”.

Για το μεγάλο ντέρμπι με τον Κεραυνό Στροβόλου: “Όπως και να χει η ήττα από τη Ροβινάρι ανήκει στο παρελθόν και αφήνουμε το παιχνίδι πίσω. Σήμερα έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και θα πρέπει να δείξουμε βελτιωμένο πρόσωπο και διάρκεια στην απόδοσή μας για να νικήσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η άμυνά μας δεν ήταν καλή απέναντι στη Ροβινάρι. Χρειαζόμαστε περισσότερη συγκέντρωση στην άμυνα και ψυχραιμία στην επίθεση”.

Coffee House