ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: PRE-GAME

0

Μονομαχία με στόχο την παραμονή στην κατηγορία έχουμε σήμερα στις έξι το απόγευμα στο κλειστό της “Ελευθερίας”, σε ένα ματς με το οποίο κλείνει η αυλαία στην πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών “Τάσος Μητσόπουλος”.

Η Ομόνοια υποδέχεται την Αναγέννηση Γερμασόγειας και κάθε αποτέλεσμα είναι ανοιχτό, αφού πρόκειται για δύο ομάδες με παρόμοιους στόχους, που θέλουν να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα και να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος περιμένει από τους παίκτες του να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους και με όπλα τη συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό να φτάσουν στο πολύτιμο ροζ φύλλο, απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο του Σταύρου Σταύρου, ο οποίος ξέρει πως θα έχει μια δύσκολη αποστολή…

 

KEY MATCH-UPS

Καρίμ Τζαμάρ vs Λαμόντ Μίντλετον

Κλασική αμερικανική μονομαχία στις θέσεις των γκαρντ. Σίγουρα ο Καρίμ Τζαμάρ είναι πιο αποτελεσματικός και η εμπειρία από την Ελλάδα με τη φανέλα του Κολοσσού τον έχει βοηθήσει σημαντικά. Από την άλλη, έχει μπροστά του έναν αντίπαλο που στα 26 του χρόνια έχει την ποιότητα να δώσει λύσεις και μένει να δούμε πώς θα ανταποκριθεί στον ηγετικό ρόλο που τον περιμένει.

Φόρεστ Ρόμπινσον vs Τέρελ Παρκς

Αρκετά άπειρο είναι το επόμενο ζευγάρι. Ο Ρόμπινσον έχει ύψος και δύναμη, αλλά είναι περισσότερο πάουερ φόργουορντ με καλό σουτ. Με τα 208 εκατοστά του, όμως, αναμένεται να “σκεπάσει” το καλάθι, τουλάχιστον στην άμυνα. Ο Παρκς είναι ένας καλός παίκτης, σε νεαρή ηλικία και περισσότερο undersize σέντερ. Θα βοηθήσει την ομάδα του σημαντικά αν προσαρμοστεί άμεσα.

Διαιτητές: Χ”Σολωμού Αριστοτέλης, Χριστοδούλου Ελισσαίος, Χρίστου Κυριάκος
Κριτές: Κοσμά Κλαίρη (Σημειωτής), Φιλίππου Χάρης (Βοηθός Σημειωτή), Βιολάρης Άντης (Χρονομέτρης), Ενωτιάδου Γεωργία (Χειριστής 24”), Φιλίππου Χάρης (Κριτής)
Στατιστικολόγοι: Νικολάου Γεωργία, Τελώνη Νίκη, Χατζηγεωργίου Κωνσταντίνος
Κομισάριος: Πιττάλης Ρένος

Coffee House