Ο ΑΠΟΠ, Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!

0

Ο ΑΠΟΠ πρωτοπορεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τα παιδιά από τις υποδομές του θα έχουν την τύχη να μεταβούν στην Αθήνα και να αντιμετωπίσουν τα αντίστοιχα τμήματα του Παναθηναϊκού, ενώ θα παρακολουθήσουν από κοντά και την μεγάλη αναμέτρηση των παικτών του Σάσα Τζόρτζεβιτς για την Ευρωλίγκα κόντρα στην Μπαρτσελόνα του Κύπριοι Αλέξανδρου Βεζένκοφ.

Η ανακοίνωση:
O Α.Π.Ο.Π στο πλαίσιο των εξαιρετικών σχέσεων που αναπτύχθηκαν πέρσι με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι όπως και πέρσι τα αγόρια και φέτος τα κορίτσια μας θα μεταβούν στην Αθήνα για να αντιμετωπίσουν το αντίστοιχο τμήμα του Παναθηναϊκού Α.Ο. και να παρακολουθήσουν από κοντά ένα από τα σπουδαιότερα ευρωπαϊκά ντέρμπι.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα γυναικών U-18 του Α.Π.Ο.Π, θα μεταβεί στην Αθήνα το διήμερο 3-5 Δεκεμβρίου για να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα νεανίδων του Παναθηναϊκού και να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα ευρωλίγκας Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα. Η ομάδα μας συνεχίζει να καινοτομεί και να ξεφεύγει από τα καθημερινά δρώμενα προσφέροντας στους αθλητές και αθλήτριες της ό,τι καλύτερο αφήνοντας τα μεγάλα λόγια στην άκρη. Στόχος μας είναι το συγκεκριμένο ταξίδι να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να έχουν την ευκαιρία αθλητές και αθλήτριες μας διαφορετικής ηλικίας να απολαμβάνουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Ευχαριστούμε τη διοίκηση και τους προπονητές του Παναθηναϊκού Α.Ο για τη συνεργασία και τη φιλοξενία.

Coffee House