ΠΡΟΕΔΡΟΥ… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟ ΡΙΚ

0

Στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου θα βρεθεί ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Λούης Δημητρίου την ερχόμενη Δευτέρα (16/11), για να μιλήσει στην αθλητική εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» που θα ξεκινήσει στις 22:00.
Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα μιλήσει για τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε η ΚΟΚ από την ημέρα που ο ίδιος ανέλαβε την προεδρία της, την καθημερινή προσπάθεια που γίνεται από όλο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του αθλήματος και την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Επίσης θα γίνει αναφορά στον νέο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, με σκοπό να γίνει αρκετά πιο ενδιαφέρον προς τον κόσμο, ώστε να γεμίσει τα γήπεδα.

Παράλληλα, ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της Ομοσπονδίας είναι η σωστή λειτουργία των ακαδημιών και των μικρών Εθνικών ομάδων, μέσω του Εθνικού Αναπτυξιακού Προγράμματος, με σκοπό την εξέλιξη του κύπριου καλαθοσφαιριστή, ο οποίος θα λαμβάνει περισσότερες ευκαιρίες από τώρα και στο εξής, λόγω της μείωσης των ξένων στα πρωταθλήματα.

Αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα, την Δευτέρα στις 21:00 στο ΡΙΚ 1.

Coffee House