Πρέπει να ξυπνήσουμε και να αγκαλιάσουμε περισσότερο το γυναικείο μπάσκετ!

0

Ο Νεοκλής Θεοχαρίδης γράφει στο CyprusBasket με αφορμή τον τελικό Κυπέλλου του Γυναικείου μπάσκετ και τα στοιχεία που τον έκαναν να τον ζήσει με ένταση!

Τόσα χρόνια που ασχολούμαι με την κυπριακή καλαθόσφαιρα είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που πραγματικά ανυπομονούσα να δω τελικό Κυπέλλου Γυναικών. Οι λόγοι πολλοί.

Ποιοι είναι αυτόί;

  1. Η κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων.
    2. Η κόντρα μεταξύ των αθλητριών έστω και αν απαρτίζουν την Εθνική Ομάδα.
    3. Η κόντρα μεταξύ των προπονητών.
    4. Το κυπριακό στοιχείο που έφερε 600 και πλέον άτομα στο ουδέτερο Κιτιον στη Λάρνακα, ενώ ακόμη και οι δρόμοι προς στην πόλη, το high way ήταν κλειστοί, ακόμη κι αν το έδειχνε και η Cytavision αλλά και το live streaming στο σάιτ της Ομποσπονδίας.

Ήταν μια ματσάρα με τεράστιο σασπένς και μεγάλες μάχες. Λάθη, νεύρα, φωνές, αλλά και χαμόγελα στο τέλος για την ΑΕΛ που πήρε μια άξια και δίκαιη νίκη.

Το έχουμε ξαναπεί και το επαναλαμβάνουμε: Το κυπριακό στοιχείο είναι αυτό που φέρνει τον κόσμο στα γήπεδα. Είτε είναι άνδρες, είτε είναι γυναίκες.

Καλά θα κάνουμε να ξυπνήσουμε! To Κυπριακό μπάσκετ μας χρειάζεται!

ΥΓ: Όλα τα παραπάνω εξηγούνται από την αλληλεπίδραση που είχε ο τελικός στα social media αλλά και στο Cyprusbasket όπου η κάθε είδηση που αφορούσε τον τελικό έγινε… viral!

 

 

Coffee House