2019 «ευχαριστώ» για τη στήριξή σας, 2020 υποσχέσεις πως θα γίνουμε καλύτεροι!

0

Ο Νεοκλής Θεοχαρίδης αποχαιρετά το επιτυχημένο 2019 του CB  και υποδέχεται το πολλά υποσχόμενο 2020 με μια δέσμευση.

Το CyprusBasket εκτοξεύτηκε κατά τη διάρκεια του 2019 χάρη στη δική σας στήριξη. Υποχρέωσή μας να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο το 2020 γράφοντας για την «καψούρα» μας, το μπάσκετ.

Όλα για το μπάσκετ γίνονται εδώ, στο CyprusBasket… Για την πορτοκαλί μπάλα που μπαίνει στο καλάθι. Γι’ αυτήν ζούμε και αναπνέουμε, γι’ αυτή γράφουμε, αυτή υπηρετούμε με λίγα λόγια. Το μπάσκετ είναι το ομορφότερο άθλημα στον πλανήτη και σκοπός μας από αυτή τη γωνιά του διαδικτύου είναι να το στηρίξουμε όσο μπορούμε ώστε να ανέβει στην Κύπρο.

Η ανταπόκρισή σας στην προσπάθειά μας είναι συγκινητική. Δεν το λέμε εμείς, οι αριθμοί το λένε. Το 2019 το σάιτ μας είχε 30% αύξηση των επισκεπτών και 50% αύξηση στα pageviews. Αυτό σημαίνει οι επισκέπτες μας άγγιξαν τον μαγικό αριθμό των 372 χιλιάδων και τα pageviews στο 1,5 εκατομμύριο.

Σας ευχαριστούμε που αναγνωρίζετε την καθημερινή προσπάθεια που κάνουμε στο CB για την δική σας ενημέρωση και την πρόοδο του αθλήματος.

Ευχαριστούμε τη NetCast Zone για την άκρως επιτυχημένη συνεργασία μας με τις συνεντεύξεις.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που συνεχώς αυξάνονται και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή του πρώτου τουρνουά «2 on 2 basketball event», που έφερε τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Δημήτρη Διαμαντίδη στο νησί μας.

Το 2019 κλείνει εξαιρετικά για εμάς και μας δίνει 2020 κίνητρα για ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Για κλείσιμο σας παραθέτουμε την προσφάτως εκπεφρασμένη θέση μας: «Εμείς μέρα νύχτα δουλεύουμε για το μπάσκετ και αυτό δεν αλλάζει γιατί το κάνουμε από αγάπη και ανιδιοτέλεια. Ζούμε για να δούμε το μπάσκετ να γίνεται όπως ονειρευόμαστε στην Κύπρο. Μέρα νύχτα ασχολούμαστε κάνοντας αυτό που πιστεύουμε πως μπορεί να το βοηθήσει και δεν επηρεαζόμαστε από κανέναν. Δεν έχουμε ούτε έσοδα ούτε τίποτα από το μπάσκετ και για αυτούς τους λόγους θέλω να είμαι ακόμη μια φορά ξεκάθαρος. Αν προσπαθήσει κάποιος να μας επιβάλλει ή να μας πει τι να γράψουμε θα μας βρει απέναντι. Αν σε κάποιον δεν του αρέσει αυτό που γράφουμε ας μη μπει ξανά στο site μας. Αυτά για να μην παρεξηγούμαστε.
#ean #den #sas #aresi #min #kanete #click».

Coffee House