ΑΕΛ: Η τιμητική του Παλάλα, θα φέρει στη μνήμη… ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! (Video)

0

Αν ρωτήσει κανείς τον οποιονδήποτε ΑΕΛίστα, τι τον απασχολεί πιο πολύ αυτές τις μέρες, δηλαδή ανάμεσα στην πορεία που καταγράφει η αγαπημένη του ομάδα στο Πρωτάθλημα, ή η επερχόμενη τιμητική του Γιώργου Παλάλα, είναι σίγουρο ότι θα απαντήσει για το δεύτερο!

 

Κάτι λιγότερο από 72 ώρες έχουν απομείνει, μέχρι που το «Ν. Σολομωνίδης», θα ξαναζήσει εκείνες τις μεγάλες και όχι τόσο μακρινές, στιγμές του παρελθόντος!

Αυτό λοιπόν είναι το σίγουρο, όπως σίγουρο είναι ότι το αίσθημα υπερηφάνειας του οπαδού της ΑΕΛ, για την «επίσημη του αγαπημένη», την καλαθοσφαιρική ομάδα, είναι άσβεστο, όσο και αν τα σημάδια των καιρών, δεν είναι και τα ιδανικά για την ίδια τη «βασίλισσα»!

View this post on Instagram

Τρεις μέρες έχουν απομείνει για την μεγάλη εκδήλωση που θα λάβει μέρος στο Νίκος Σολομωνίδης για την τιμητική του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΛΑΛΑ και κανείς δεν μπορεί να περιμένει. Εκείνη την ημέρα αναμένεται κοσμοσυρροή και μάλλον οι παράγοντες της ΑΕΛ έχουν αγχωθεί, με την καλή έννοια πάντα,αφού πάει καιρός από την τελευταία φορά που είδαν γεμάτο το κλουβί.Σίγουρα στην ΑΕΛ δεν είναι αμάθυτοι από μεγάλη προσέλευση φιλάθλων και όλα θα κυλήσουν ομαλά. Από ότι έχουμε πληροφορηθεί,τα τηλέφωνα των ανθρώπων της ΑΕΛ χτυπούν ασταμάτητα,όχι μόνον από ΑΕΛίστες, αλλά από όλο το φίλαθλο κοινό,ανεξάρτητου οπαδικής προτίμησης που ζητούν πληροφορίες και θέλουν να παρεβρεθούν και να τιμήσουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΑΛΑ.

A post shared by CyprusBasket.net (@cyprusbasket) on

Οι βασιλικές στιγμές της Παρασκευής, είναι λοιπόν στον… προθάλαμο για να ζωντανέψουν ξανά και οι ΑΕΛίστες μετράνε αντίστροφα!

*Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε μεγάλες στιγμές της γαλαζοκίτρινης ομάδας, με πολλούς ήρωες της εποχής εκείνης (2002-2003) και μεταξύ αυτών, ο κ. Βασιλακόπουλος, όπως και ο τότε πρόεδρος της ΚΟΚ, κ. Πανίκος Τσιαηλής (διακρίνονται και οι δυο, από το 49` ως το 50`).

Star Balm
Green Bungalow