ΑΕΛ – Κεραυνός (Λευκόθεο – 12:00): Μονομαχίες γεμάτες από διεκδικήσεις τροπαίων!

0

Όπως ακριβώς θα συμβεί και σε λίγο στο Λευκόθεο!

 

Οι δυο αυτές ομάδες, αποτελούν χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, τις δυο… υπερδυνάμεις της Κυπριακής Γυναικείας καλαθόσφαιρας και δεν είναι δα και λίγες οι φορές, που οι δυο τους έχουν μονομαχήσει με… φόντο ένα τρόπαιο!

Σαν αυτό, που θα… περιμένει τον κάτοχο του, στην αναμέτρηση με την οποία θα ανοίξει η αυλαία της νέας αγωνιστικής περιόδου, στο παιχνίδι για το Σούπερ-καπ Γυναικών.

Δεν είναι η… πρώτη, αλλά η έβδομη (!) φορά που ΑΕΛ και Κεραυνός θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς και ενώ το… σχετικό σκορ σε αυτές τις αναμετρήσεις, είναι στο 4-2 για την ερυθροκίτρινη ομάδα.

Μάλιστα ο Κεραυνός είναι και ο πολυνίκης του θεσμού, μετρώντας 11 κατακτήσεις και ενώ η ΑΕΛ, είναι στη δεύτερη θέση με εννέα κατακτήσεις.

Ο Κεραυνός είναι η ομάδα που έχει κυριαρχήσει κατά τα τελευταία χρόνια στο Γυναικείο χώρο και σήμερα, θέλει να το επιβεβαιώσει για μιαν ακόμα φορά!

Την ίδια στιγμή όμως, η ΑΕΛ θέλει να επανέλθει σε θέση κυριαρχίας και ο στόχος της, είναι πέραν του να πάρει το τρόπαιο στη Λεμεσό, να δώσει και το… πρώτο μήνυμα!

Από εκεί και πέρα, αναμένεται (μια ακόμα) συναρπαστική μονομαχία, με την οποιαδήποτε εκτίμηση, έτσι απλά να είναι… απαγορευμένη!