Άφησε το ΝΒΑ λόγω… μαμάς!

Το όνομα του Antoine Wright σίγουρα δε σας λέει πολλά. Και δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε, με δεδομένο πως μιλάμε για έναν πάλαι ποτέ γυρολόγο του NBA με μέσο όρο καριέρας 5.4 πόντους που αγωνίζεται πλέον στις Φιλιππίνες.

Όμως ο 33χρονος γκαρντ έχει βρεθεί στο προσκήνιο λόγω μιας πολύ ενδιαφέρουσας ιστορίας που ο ίδιος έδωσε στο φως της δημοσιότητας. Απολαύστε:

«Υπήρξε ένα πρόβλημα στην αρχή της χρονιάς (σ.σ. 2010) με τον βοηθό προπονητή της ομάδας (σ.σ. Sacramento Kings), Mario Elie, και τη μαμά μου. Ύστερα από έναν αγώνα του ζήτησε να φωτογραφηθούν μαζί κι εκείνος αρνήθηκε. Έτσι την επόμενη μέρα πήγα και του ζήτησα το λόγο. Του είπα ότι ήταν λάθος αυτό που έκανε και πως κανείς από εμάς τους υπόλοιπους δε θα αντιδρούσε έτσι σε αντίστοιχο σενάριο με τη δική του μαμά. Επιπλέον τόνισα πως αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε χημεία ως ομάδα».

Θέλετε να μάθετε και τη συνέχεια; Ιδού: «Την επόμενη μέρα ήρθαν άτομα από τη διοίκηση των Kings και μου είπαν πως η συνεργασία μας δεν μπορεί να ευδοκιμήσει, οπότε χώρισαν οι δρόμοι μας».

Και είναι να αναρωτιέται μετά κανείς: τι είναι πιο τραγελαφικό; Το ότι ένας μέτριος παίκτης σαν τον Wright πιστεύει πως αυτή η διαφωνία ήταν ο λόγος που αποχώρησε από το NBA ή το ότι μπήκε στη μαύρη λίστα όλων των ομάδων εξαιτίας της… μαμάς του;

- Advertisement -