Αλέξανδρος Βεζέγκοφ: «Νέα αρχή και για τον Ολυμπιακό και για μένα» (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις στο CB)

0
BASKET LEAGUE / ʕ̇ - ϓ֐ (֙ԏÑVɁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Είναι το δικό μας παιδί, που μας κάνει συνέχεια υπερήφανους σαν καλαθοσφαιρική Κύπρο και που ποτέ, δεν ξέχασε που έμαθε τα πρώτα μυστικά της πορτοκαλιάς μπάλας!

 

Για τον Αλέξανδρο Βεζέγκοφ, τον άσο του Ολυμπιακού, ο λόγος, με τον οποίο επικοινωνήσαμε πριν από λίγο, για να μας πει τα νέα του (και άκουσε και τα δικά μας), με σκοπό να μας πει λίγα λόγια, για το πως εκτιμά τη δική του αγωνιστική άνοδο (με αποκορύφωμα τον τελευταίο αγώνα του Ολυμπιακού, με τη Μπάγερν).

Εκτός όμως από αυτό, ο Αλέξανδρος Βεζέγκοφ, μας μίλησε και για τη νέα αρχή που κάνει ο Ολυμπιακός, με το Γιώργο Μπαρτζώκα στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας.

Για τη δική του άνοδο, μας είπε τα ακόλουθα:

«Μέσα από τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, έμεινα συγκεντρωμένος, γνωρίζοντας τι μπορώ να κάνω και να προσφέρω στην ομάδα μου. Άλλωστε, ο στόχος μου είναι να προσπαθώ, πάντα για το καλύτερο δυνατό.

Η αγωνιστική μου άνοδος, για μένα είναι σα μια νέα αρχή».

Για την αλλαγή του προπονητή, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από το Γιώργο Μπαρτζώκα, μας ανέφερε:

«Είναι μια νέα αρχή για τον Ολυμπιακό, η νέα τεχνική ηγεσία, με τον κ. Μπαρτζώκα. Είναι αλήθεια, ότι μείναμε λίγο πίσω από τους στόχους μας, λόγω κάποιων ηττών, αλλά κοιτάμε μπροστά! Σαν ολυμπιακός, κοιτάμε από εδώ και πέρα το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο κάθε ένα, θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας»!