Αλβανία Vs Κύπρος (18:00): Με στόχο να.. συνέλθει!

0

Η εντός έδρας ήττα, στο παιχνίδι με τη Λευκορωσία, ήταν (πολύ) βαριά, κατά την πρεμιέρα των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας όσον αφορά τις υποχρεώσεις της στην πρώτη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Minerva
 

Σήμερα οι διεθνείς μας θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Εθνική Αλβανίας, σε ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι και αυτό, όχι μόνο λόγω του ότι η Αλβανική ομάδα, έχει κάνει με τη σειρά της, βήματα προόδου, αλλά επειδή θα έχει και τον παράγοντα της έδρας με το μέρος της.

Ωστόσο η Εθνική μας, πήγε στην Αλβανία, αποφασισμένη να διεκδικήσει τις πιθανότητες της, όσο και θα είναι αρκετές οι αναμενόμενες δυσκολίες που την περιμένουν!

Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση νίκης, αυξάνονται ταυτόχρονα και οι πιθανότητες διεκδίκησης της 2ης θέσης στον όμιλο, μιας και για την πρωτιά, φαίνεται ότι οι Λευκορώσοι, δεν θα έχουν… αντίπαλο!

*Η αποστολή της Εθνικής μας (παίκτες): Γιάννης Γιανναράς (ΑΠΟΕΛ), Γιώργος Θεοχαρίδης (Κεραυνός), Ιάκωβος Παντελή (Πετρολίνα ΑΕΚ), Κρίστοφερ Ραζής (Ρέθυμνο), Μιχάλης Κουμής (Πετρολίνα ΑΕΚ), Νίκος Στυλιανού (Κεραυνός), Παναγιώτης Μάρκου (Ομόνοια), Ραφαήλ Ελευθερίου (Απόλλων), Ροβέρτος Μαντοβάνης (Πετρολίνα ΑΕΚ), Σάιμον Μιχαήλ (Κεραυνός), Στέφανος Ηλιάδης (Απόλλων), Χρίστος Λοϊζίδης (ΑΠΟΕΛ).

Βαθμολογία ομίλου:

  1. 1. Λευκορωσία 97-41 2
  2. 2. Πορτογαλία 70-62 2
  3. 3. Αλβανία 62-70 1
  4. 4. Κύπρος 41-97 1