«Άμπαλοι οι Αμερικάνοι με τον Giannis»

0

Διαβάστε τι έγραψε διευθυντής αθλητικής εφημερίδας για τον Γιάννη Αντεοκούνμπο και την μη βράβευση του ΠΣΑΤ.

 

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής της ελληνικής εφημερίδας Live Sport, Βασίλης Βέργης σχολίασε το γεγονός ότι δεν έλαβε το βραβείο του Αθλητή της Χρονιάς από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Όταν για πρώτη φορά είχα χθες στα αυτιά μου την πληροφορία, δεν το πίστεψα. Πιθανολογούσα ότι η πηγή είχε λαθέψει. Πώς να χωρέσει εύκολα ο νους ότι ο MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος στον πλανήτη ψηφίστηκε… δεύτερος στη χώρα του; Όταν όμως επισημοποιήθηκε το αποτέλεσμα, ομολογώ ότι… χάρηκα με τον εαυτό μου. Διότι, απλούστατα, έχω πάψει εδώ και χρόνια να συμμετέχω στην ψηφοφορία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου για την αναδείξω των κορυφαίων της χρονιάς. Δεν με εκφράζει, ρε αδερφέ.

Μετά το χθεσινό, θαρρώ ότι δεν εκφράζει τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων φιλάθλων. Πιθανότατα όλων, εκτός από εκείνους τους συναδέλθφυς μου οι οποίοι ψήφισαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο… δεύτερο καλύτερο Έλληνα αθλητή για τη χρονιά που φεύγει. Οι… άμπαλοι οι Αμερικανοί μπορεί να τον ανέδειξαν κορυφαίο στο ΝΒΑ, ολόκληρος ο αθλητικός πλανήτης υποκλίνεται σε αυτή την μπασκετική ιδιοφυϊα, αλλά στην πατρίδα του η πλειονότητα των δημοσιογράφων στα σπορ έκριναν ότι δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο… επίτευγμα για το οποίο έπρεπε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Green Bungalow