Ανακοινώσεις σωματείου ΕΘΑ

197

Επαναδραστηριοποίηση της καλαθοσφαιρικής ομάδας Γυναικών ΕΘΑ

ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Το Σωματείο της ΕΘΑ, μετά την επιτυχημένη ανάπτυξη της Γυναικείας Καλαθόσφαιρας σε επίπεδο υποδομών τα τελευταία χρόνια και τις συνεχόμενες επιτυχίες των ομάδων, αποφάσισε την επαναδραστηριοποίηση και της Γυναικείας ομάδας που θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α’ Κατηγορία Γυναικών.

 

Η ΕΘΑ Έγκωμης είναι μία εκ των πρώτων ομάδων της Γυναικείας Καλαθόσφαιρας στην Κύπρο και μία από τις πέντε ομάδες που έχουν κατακτήσει τίτλο. Η ομάδα της Έγκωμης κατέκτησε το Πρωτάθλημα Γυναικών Α’ Κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 1991-92.

Στόχος της ομάδας για φέτος είναι καταρχήν η αξιοπρεπής συμμετοχή στο πρωτάθλημα και η δημιουργία ενός οργανωμένου και ανταγωνιστικού συνόλου.

Οι ενέργειες ήδη έχουν ξεκινήσει και πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Η ΕΘΑ καλεί όσες παίκτριες ενδιαφέρονται ή/και θα ήθελαν περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα, να έρθουν σε επικοινωνία στο τηλέφωνο 99697595 ή στο email [email protected].

Ανακοινώσεις και πλήρης ενημέρωση από την σελίδα του Σωματείου στο διαδίκτυο (www.etha-engomi.net) και στη σελίδα της ομάδας στο facebook (www.facebook.com/ethawomen).