Ανακοίνωση Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ

0

Το Σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού εκφράζει τη λύπη του σχετικά με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εξέδωσε η εταιρεία διαχείρισης του καλαθοσφαιρικού μας τμήματος “Απόλλων Λεμεσού Καλαθόσφαιρα Λτδ”.

Το Σωματείο μας τηρεί κατα γράμμα όλες τις συμφωνίες που υπογράφει  με εταιρείες που διαχειρίζονται τμήματα του σωματείου μας και το ίδιο αναμένει απο τις εν λόγω εταιρείες. Ταυτόχρονα ενισχύει οικονομικά τα τμήματα αυτά στα πλαίσια που οι οικονομικές δυνατότητες του Σωματείου το επιτρέπουν, ενω ξοδεύει δεκάδες χιλιάδες ευρώ για την συντήρηση της κλειστής αίθουσας “ΑΠΟΛΛΩΝ Αρένα” την οποία αρκετά απο τα τμήματα μας  χρησιμοποιούν για προπονήσεις και αγώνες. Απο εκεί και πέρα επαφίεται στο κάθε τμήμα να συγκεντρώνει τους οικονομικούς πόρους που χρειάζονται για την υλοποίηση του προϋπολογισμού που το ίδιο θέτει.

Το σωματείο μας δεν επιθυμεί την περαιτέρω διένεξη με την εταιρεία διαχείρισης του καλαθοσφαιρικού μας τμήματος γι’αυτό και καλούμε τους επικεφαλείς της εταιρείας όπως κάνουν δεύτερες σκέψεις.

Η πόρτα του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ είναι πάντοτε ανοιχτή για συζήτηση, μακριά όμως απο εκβιαστικά πλαίσια.

Σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού

Coffee House