Αναπτυξιακό: Η σωστή διαχείριση θα μας «πλουτίσει»!

0

Μετά τη χαρά, αρχίζει η (πραγματική) δουλειά!
Αυτό, είναι το γενικό συμπέρασμα που θα μπορούσε να εξάγει κανείς, μετά τις επιτυχίες των «μικρών» αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων μας.

 

Αν δει κανείς στο πρόσφατο, ή και στο απώτερο παρελθόν, είναι αλήθεια ότι είχαμε να δούμε τόσες επιτυχίες μαζεμένες σε επίπεδο αναπτυξιακών Εθνικών, για αρκετά χρόνια και επομένως, δικαιολογημένα, οι αυριανοί μας άσοι… «περπατάνε μάγκικα στην πιάτσα»!
Κάπου εδώ όμως, ανάμεσα σε αυτές τις επιτυχίες, αλλά και στη ψυχολογική ώθηση που απέκτησαν οι νεαροί μας άσοι, υπάρχει και ο ορισμός της διαχείρισης.

Το τι πρέπει, το πως αλλά και το πότε, είναι τρεις ορισμοί, που αν τα συνδυάσει κανείς, με τη σκληρή δουλειά, τις σωστές επιλογές, αλλά και τις… τεντωμένες κεραίες, δηλαδή του ακατάπαυστου ενδιαφέροντος από πλευράς αρμοδίων, είναι σίγουρα κάποια στοιχεία, που ναι μεν, είναι δύσκολο να «παντρευτούν», όχι όμως και ακατόρθωτο.

Φτάνει να υπάρχει μεράκι με αποδέκτες αυτά τα νεαρά παιδιά, τα οποία έκαναν το καθήκον τους και το έκαναν, ακριβώς επειδή όλα τα παραπάνω «παντρεύτηκαν» με επιτυχία (γι` αυτό και οι πρόσφατες επιτυχίες) και επομένως, ο… δρόμος δεν είναι άγνωστος.

Εν κατακλείδι, τα μηνύματα και ενθαρρυντικά είναι, άρα και αισιόδοξα και ας μη ξεχνάει κανείς, ότι ο δρόμος για επάνοδο της Κυπριακής καλαθόσφαιρας, εκεί που πραγματικά της αξίζει, ξεκινά και τελειώνει στο ταλέντο αυτών των παιδιών!

Δικαιούμαστε να είμαστε αισιόδοξοι, όχι μόνο για επάνοδο του αθλήματος εκεί που του αξίζει, αλλά και για ακόμα ψηλότερα!
Γιατί όχι;

Μάριος Πολυδώρου

 

Star Balm
Green Bungalow