Αναπτυξιακό πρωτάθλημα U16

206

Με μεγάλο ενδιαφέρον διεξάγεται το πρωτάθλημα U16 Αντρών, όπου στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου θα κρίνει ποιες ομάδες θα προχωρήσουν στη επίλεκτη κατηγορία. Το πολυπόθητο εισιτήριο για τη επίλεκτη κατηγορία θα το πάρουν τέσσερις ομάδες.

 

Εξασφαλισμένη θέση έχουν οι Youth Stars, Αχιλλέας Καϊμακλίου και Κεραυνός. Για την 4η θέση γίνεται μια μάχη μεταξύ τριών ομάδων ΕΘΑ, ΑΠΟΕΛ και του περσινού πρωταθλητή Όλυμπου Αγλαντζιάς. Πλεονέκτημα στη περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας έχει ο Όλυμπος Αγλαντζιάς λόγω της διαφορά πόντων στους μεταξύ τους αγώνες.

Αυτό το Σαββατοκυρίακο διεξήχθησαν συναρπαστικοί αγώνες σε σχέση με την ομάδα που θα καταλάβει την 4η θέση. Ο ΑΠΟΕΛ έχασε από τον Αχιλλέα με δύο πόντους(43-45), η ΕΘΑ έχασε από τον Κεραυνό με 4 πόντους (44-40) και ο Όλυμπος νίκησε την ομάδα των Youth Stars B (57-37).

Το Cyprusbasket ήταν παρών στα παιχνίδια Κεραυνός-ΕΘΑ και Όλυμπος Αγλαντζιάς- Youth Stars B και παρατήρησε ότι οι διαιτητές και στα δύο παιχνίδια είχαν μια πολύ καλή παρουσία, βοηθώντας και αυτοί με τη σειρά τους μέσα από το παιχνίδι την ευγενή άμιλλα μεταξύ των παικτών.