Ανασκόπηση αγωνιστικής: Στον Κεραυνό το ντέρμπι, νίκες για τα φαβορί

0

Αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στις τρεις πρώτες θέσεις του πίνακα, μετά από τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής για την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος.

Blue Island
 

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Κεραυνός, διατηρώντας το αήττητο του, πήρε το εκτός έδρας… αιώνιο ντέρμπι της Κυπριακής καλαθόσφαιρας, κερδίζοντας τον ΑΠΟΕΛ, ενώ μετά και την εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ, πάνω στην Ένωση, άνοιξε για τα καλά η… ψαλίδα από τις τρεις πρώτες θέσεις, σε σχέση με την 4η!

Θεωρείται πολύ δύσκολο να απειληθούν πλέον οι τρεις πρώτοι!

Ο Απόλλωνας, έστω και δύσκολα κατέβαλε την ΑΕΛ, στο ντέρμπι της Λεμεσού, ενώ σημαντική –όσον αφορά τη διεκδίκηση της 6ης θέσης- ήταν η εκτός έδρας επιτυχία της ΕΘΑ, πάνω στην Ομόνοια!

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Ομόνοια – ΕΘΑ 70-73

Απόλλων – ΑΕΛ 81-75

ΕΝΠ – ΑΕΚ 50-80

ΑΠΟΕΛ – Κεραυνός 56-76

Στη βαθμολογία προηγείται ο Κεραυνός με 26 βαθμούς, σε 13 αγώνες και αήττητος. ΑΕΚ και Απόλλωνας έχουν από 24, αλλά με την ομάδα της Λάρνακας να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο ΑΠΟΕΛ σε 14 αγώνες έχει 21 βαθμούς και με έναν λιγότερο (20) έχει η Ένωση που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στους 19, η ΕΘΑ σε 14 αγώνες ενώ η Ομόνοια έχει 17 σε 13 αγώνες. Σε επίσης 13 αγώνες η ΑΕΛ έχει 15 βαθμούς και ο ΑΠΟΠ, έχει 14 βαθμούς (13 αγώνες).

 

Star Balm