Ανδρέας Σιζόπουλος: «Κερδίσαμε με την… ταυτότητα μας»!

0

Σπουδαία επιτυχία σημείωσε σήμερα η ΑΕΚ, με την εκτός έδρας νίκη της, πάνω στην Ένωση, μια νίκη που είχε τις… αιτίες της και αν η βασικότερη, ήταν η εξαίρετη ανασταλτική λειτουργία που είχαν σε όλο το παιχνίδι οι πρασινοκίτρινοι, η δεύτερη πιο βασική, ήταν η απόδοση του Ανδρέα Σιζόπουλου!

 

Ο έμπειρος διεθνής άσος, μίλησε στην ιστοσελίδα μας, λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και ανέφερε τα ακόλουθα, στις ερωτήσεις που του υπεβλήθησαν:

 

-Κερδίσατε μιαν δύσκολη ομάδα, μέσα σε μιαν εξίσου δύσκολη έδρα και μάλιστα, την περιορίσατε στους 50 πόντους:

“Ξέραμε από την αρχή ότι αυτή η ομάδα στην έδρα της είναι ίσως η πιο επικίνδυνη αν την αφήσεις να κάνει το παιχνίδι της. Αυτό ήταν το κλειδί της νίκης. Η άμυνα μας που άλλωστε είναι και η ταυτότητα μας φέτος. Περιόρισαμε τις επιθετικές τους επιλογές και ακόμα και το διάστημα που δεν σκοράραμε δεν δεχόμασταν και καλάθια και έτσι δεν απειληθήκαμε ουσιαστικά καθόλου στο παιχνίδι».

– Σκόραρες 18 πόντους, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων τριπόντων… Φαίνεται ότι σου… πάει η έδρα της Ένωσης!

-“Η προσωπική μου επίδοση σίγουρα με χαροποιεί ειδικά όταν συνοδεύεται από νίκες. Και φέτος στο 95% αυτό γίνεται οπότε είμαι δίπλα χαρούμενος. Οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται με κλειστά μάτια και αυτό κάνει το παιχνίδι μου πιο εύκολο».

-Ανδρέα κρατάτε χαμηλά τους τόνους, ή στη σκέψη σας, υπάρχει η φιλοδοξία κατάκτησης του τίτλου;

«Σίγουρα οι τόνοι είναι χαμηλοί γιατί είμαστε μια νέα ομάδα και πάμε πάντα παιχνίδι με παιχνίδι. Αλλά να μην γελιόμαστε. Κανείς δεν παίζει σε ένα πρωτάθλημα για να τερματίσει δεύτερος».