Ανέτειλε μια αλλιώτικη (ή και αναμενόμενη) μέρα! (Video)

0

Είστε (και είμαστε) έτοιμοι;

 

Ένα νέο πρωτάθλημα βρίσκεται στα… πρόθυρα και είναι έτοιμο για να ξεκινήσει!

Το Πρωτάθλημα Ανδρών 1ης κατηγορίας ξεκινά σήμερα και ας ευχηθούμε, όπως η αρχή να είναι καλή και ανάλογη να είναι και η συνέχεια!

Στις 16:00 θα δοθεί το πρώτο τζάμπολ και αυτό θα γίνει στο «Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία», όπου η ΕΘΑ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, ενώ μια ώρα αργότερα, στο Παραλίμνι, η τοπική Ένωση θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ!

Τα δυο αυτά παιχνίδια, θα αποτελέσουν την πρώτη δόση της πρεμιέρας για τη φετινή κανονική περίοδο, ενώ όσον αφορά το… αυριανό σκηνικό, το ένα του μέρος θα παιχθεί στον Άγιο Δομέτιο, όπου η Ομόνοια υποδέχεται τον κάτοχο και των δυο περσινών τίτλων, Κεραυνό και ενώ λίγο νωρίτερα (17:00) στην Πάφο, ο ΑΠΟΠ θα αναμετρηθεί με την ΑΕΛ!

Συνοπτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

12/10 (16:00): ΕΘΑ – ΑΕΚ

12/10 (17:00): ΕΝΠ – ΑΠΟΕΛ

13/10 (17:00): ΑΠΟΠ – ΑΕΛ

13/10 (19:30): Ομόνοια – Κεραυνός

Βέβαια, βάση του προγράμματος της κανονικής περιόδου, όλοι θα παίξουν με όλους, εντός και εκτός έδρας κατά τους δυο γύρους της κανονικής περιόδου και έπειτα θα ακολουθήσει ένας ακόμα γύρος, πριν ξεκινήσει η διαδικασία των πλέι-οφ.

Πιο αναλυτικά, όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του φετινού πρωταθλήματος, παραθέτουμε τη σχετική προκήρυξη σε ξεχωριστή ανάρτηση.