Ανόρθωση Basketball: Tα έξι καλαθοσφαιρικά τμήματα, σημείωσαν πέντε νίκες!

0

Με έναν αρκετά θετικό απολογισμό, ολοκληρώθηκε για την Ανόρθωση, η δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου, καθώς τα έξι καλαθοσφαιρικά μας τμήματα, που είχαν να δώσουν αγώνες, σημείωσαν πέντε νίκες!

 

Πρόκειται για έναν απολογισμό, που μας δίνει ώθηση για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε και που σαν απώτερους στόχους του έχει, τόσο τη συνέχεια του μεγαλώματος της Ανόρθωσης, αλλά και της ανάπτυξης του ταλέντου, των αρκετών νεαρών μας παιδιών!

*Ρεπό, κατά το διήμερο που πέρασε είχε η Γυναικεία μας ομάδα, καθώς και αυτή των Ανδρών Κάτω των 16.

*Πιο αναλυτικά όλη η δραστηριότητα του Σαββατοκύριακου για την ομάδα μας:

 

Ομάδα Ανδρών (Β2` κατηγορία – Α` φάση): Ανόρθωση – Youth Stars 90-64

Εντυπωσιακή επάνοδος στις επιτυχίες για την Ανδρική μας ομάδα, η οποία επικράτησε δίκαια του Youth Stars με σκορ 90-54!

Ήταν το παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της πρώτης φάσης, για το πρωτάθλημα της Β2` κατηγορίας και σε αυτό, οι παίκτες μας αγωνιζόμενοι με προσοχή και σοβαρότητα στο παιχνίδι τους, έφθασαν σε αυτήν τη μεγάλη σε έκταση, επικράτηση.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, με την ομάδα μας να αποκτά από τα αρχικά στάδια, ένα σημαντικό προβάδισμα, το οποίο διεύρυνε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

*Οι πόντοι και οι συμμετοχές της Ανόρθωσης: Τάλλαρης 14 (1), Πηαλβάκης 3, Ιωάννου, Κολτσίδας, Ξενοφώντος 2, Μπιτσόλας 9 (1), Αντωνιάδης 13 (1), Κουκούνης 8 (1), Χρυσοστόμου 2, Κυριάκου 6, Παντούρης 21 (4), Χαραλάμπους 12.

 

Ομάδα Ανδρών Κ18 (Α2` κατηγορία): Ε. Ν. Παραλιμνίου – Ανόρθωση 56-54

Την πρώτη της ήττα, στο πλαίσιο της Α2` κατηγορίας, για το πρωτάθλημα Ανδρών Κάτω των 18, δέχθηκε στο Παραλίμνι η ομάδα μας.

Έχοντας για αντίπαλο τη δυνατή ομάδα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, οι παίκτες μας, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν, έχασαν με σκορ 56-54, δηλαδή στις λεπτομέρειες, στην αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όπως βέβαια, φαίνεται και από το τελικό σκορ, νικητής σε αυτό το παιχνίδι, θα ήταν η πιο τυχερή ομάδα και δυστυχώς για την ομάδα μας, δεν ήταν αυτή. Η Ανόρθωση, απευθύνει τα συγχαρητήρια της, στην ομάδα της Ένωσης, για τη νίκη της.

*Οι πόντοι και οι συμμετοχές της Ανόρθωσης: Χίλμαν, Ασωνίτης 21 (1), Σπύρου, Μπούτρος 4 (1), Γκέντες, Σιάντος 2, Αχιλλέως 5 (1), Κορνηλίου, Μαρκάκης 16 (1), Στυλιανού 6 (1).

 

Ομάδα Γυναικών Κ18 (Α` φάση): Ανόρθωση – ΑΠΟΠ 56-35

Πιάνοντας μιαν πολύ καλή απόδοση κατά διαστήματα, η Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 18, επικράτησε στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος, επί της δυνατής ομάδας του ΑΠΟΠ, με σκορ 56-35.

Βάση της τελικής διαφοράς στο τελικό αποτέλεσμα, η νίκη της ομάδας μας κρίνεται ως δίκαια, δηλαδή βάση της εικόνας που είχε η αναμέτρηση, που διεξήχθη στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Μετά από τη νίκη αυτή, η ομάδα μας προωθείται βαθμολογικά και ελπίζει σε μιαν ανάλογη ή και καλύτερη συνέχεια!

*Οι πόντοι και οι συμμετοχές της Ανόρθωσης: Τιμουρτουκάν 4, Πάγκαλου 10 (1), Ιωάννου 7 (1), Μπολσάκοβα 5, Δημητρίου 11, Μακρυγιώργη 4, Λάμπρου 9 (1), Μάρκου, Τριανταφυλλίδου, Γεωργίου 3 (1).

 

Ομάδα Γυναικών Κ16 (Επίλεκτη κατηγορία – Β` Φάση): Ανόρθωση – Αχιλλέας Καϊμακλίου 75-62

Νικηφόρα αρχή για τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 16, για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, στο επίπεδο της επίλεκτης κατηγορίας.

Πιάνοντας πολύ καλή απόδοση τα κορίτσια μας, στο παιχνίδι που έγινε στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, επικράτησαν επί του δυνατού Αχιλλέα Καϊμακλίου, με σκορ 75-62.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε αρκετά σοβαρή και εύστοχη σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, για να φθάσει τελικά σε μιαν δίκαια επικράτηση, γεγονός που της δίνει ψυχολογική ώθηση για μιαν καλύτερη συνέχεια και κατ` επέκταση, για επίτευξη των φετινών της στόχων!

 

Ομάδα Ανδρών Κ14 (Περιφερειακό – Β` Φάση – 1ος όμιλος): Ανόρθωση – Αναγέννηση 52-44

Αρχή με νικηφόρο αποτέλεσμα για την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 14, η οποία στο παιχνίδι με αντίπαλο την Αναγέννηση Γερμασόγειας, επικράτησε με σκορ 52-44!

Νίκη, που προήλθε μετά από παράταση, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έγινε στο Λύκειο της Αγίας Φύλας.

Αυτή η νίκη, δίνει αυτοπεποίθηση στους αυριανούς μας άσους, που είχαν μιαν ακόμη ευκαιρία για να εξελίξουν το ταλέντο τους και αυτό, παράλληλα με την αισιοδοξία για καλύτερη συνέχεια στο περιφερειακό πρωτάθλημα, που μπήκε στη δεύτερη του φάση.

Η Ανόρθωση, μετέχει στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

 

Ομάδα Γυναικών Κ14 (Επίλεκτη κατηγορία): ΕΝΑΔ – Ανόρθωση 28-49

Με εκτός έδρας επιτυχία για την ομάδα μας ολοκληρώθηκε η προσπάθεια που έκανε η ομάδα Γυναικών Κάτω των 14, στην αναμέτρηση με το συγκρότημα της ΕΝΑΔ.

Στο παιχνίδι, που ήταν ενταγμένο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής για την επίλεκτη κατηγορία, τα νεαρά μας κορίτσια, επικράτησαν με σκορ 49-28, δηλαδή με διαφορά 21 πόντων, που καταδεικνύει μιαν δίκαια επικράτηση.

Η ομάδα μας έπιασε πολύ καλή απόδοση κατά διαστήματα και αισιοδοξεί για μιαν καλύτερη πορεία κατά τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)

 

 

 

 

 

 

Star Balm
Green Bungalow