Άντρη Χ`Μπέη για Σούπερ καπ Γυναικών: «Απαγορευμένες οι εκτιμήσεις»!

0

Κεραυνός και ΑΕΛ… ακονίζουν αυτές τις μέρες, τα αγωνιστικά τους ξίφη, όντας προετοιμαζόμενες, τόσο για τον επικείμενο αγώνα του Σούπερ-καπ, παιχνίδι με το οποίο θα ανοίξει και επίσημα η νέα αγωνιστική περίοδος, αλλά και γενικότερα, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

 

Άλλωστε οι δυο αυτές ομάδες, κατέχουν τη «μερίδα του λέοντος», όσον αφορά τις κατακτήσεις τίτλων, στο Γυναικείο καλαθοσφαιρικό μας χώρο!

Επικοινωνήσαμε με μιαν ουδέτερη, για να δώσει κάποιες πρώτες εκτιμήσεις σχετικά με τη μονομαχία των δυο ομάδων, για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς και πρόκειται για την άλλοτε διεθνή παίκτρια, την Άντρη Χ`Μπέη, που ως γνωστόν, ήταν για πολλά χρόνια, αρχηγός στην ΑΕΚ:

«Στις μονομαχίες, ειδικά μεταξύ αυτών των δυο ομάδων, η κάθε εκτίμηση είναι… απαγορευμένη! Αυτό, έχει αποδειχθεί πολλές φορές κατά το παρελθόν, ανεξάρτητα από την εκάστοτε αγωνιστική κατάσταση, της μιας ή της άλλης ομάδας.

Περιμένω λοιπόν ότι το ίδιο θα συμβεί και στον τελικό του Σούπερ-καπ, που άλλωστε είναι ένας τίτλος και επομένως, δυο ομάδες με τόσο μεγάλη ιστορία, σαν αυτές οι δυο, θα δώσουν τα πάντα για να τον κατακτήσουν.

Ελπίζω, να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι, αντάξιο της αγωνιστικής αξίας και των δυο ομάδων και να κερδίσει ο καλύτερος.

Από εκεί και πέρα, ελπίζω να δούμε και ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και αυτό το παιχνίδι να αποτελέσει την… προειδοποίηση για κάτι τέτοιο»!