Ανυπομονούμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο του Ηρακλή!

0

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στην κάμερα της ΕΡΤ3:

 

Θοδωρής Ζάρας

Για τη νίκη απέναντι στον Άρη: «Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Άρη είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που παρόλο που δεν είμαστε 100% έτοιμοι κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό, καταφέραμε και κερδίσαμε σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι που μας πέρασε στην επόμενη φάση. Παρόλα αυτά το αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι γιατί έχουμε ένα άλλο ίσως και πιο σημαντικό και πάλι απέναντι στον Άρη στην έδρα μας».

Για τους τομείς που χρειάζεται να βελτιώσουν: «Θεωρώ πως θέλουμε δουλειά σε όλα τα θέματα. Όπως είπα και πριν είναι πολύ φυσιολογικό να μην είμαστε έτοιμοι, είμαστε μια καινούρια ομάδα. Μέρα με τη μέρα, προπόνηση με προπόνηση, αγώνα με τον αγώνα θα βελτιωνόμαστε για να βγάλουμε το 100% που μπορούμε να κάνουμε».

Κώστας Κακαρούδης

«Το θετικό είναι ότι ενώ είμαστε σε ένα μέτριο επίπεδο ετοιμότητας και σε φάση αυτοματισμών και ομοιογένειας καταφέραμε και πήραμε μια νίκη που είναι πολύ σημαντική και από άποψη ψυχολογίας αλλά και για τον κόσμο της ομάδας μας. Οπότε κρατάμε σαν βάση αυτό και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο για να επόμενα παιχνίδια μας.

Είχα την ευλογία να ζήσω αυτή τη μετάβαση γιατί ο Ηρακλής ήταν σε μια κατηγορία που δεν του αρμόζει. Καταφέραμε πέρσι να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει να είναι και ανυπομονώ και εγώ και ο κόσμος να ζήσουμε αυτό το πρώτο παιχνίδι μετά από 9 χρόνια σε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο, να χαρούμε το παιχνίδι και φυσικά να κερδίσουμε και να δώσουμε στον κόσμο του Ηρακλή ακόμα μια χαρά που φυσικά έχει ανάγκη από χαρές».

Ολιβιέρ Χάνλαν

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να αφοσιωθούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου για το πρωτάθλημα. Μου άρεσε πως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε λίγο μουδιασμένοι, δεν περιμέναμε την ατμόσφαιρα να είναι έτσι. Έχουμε ακούσει πολλά και για τη δική μας ατμόσφαιρα και περιμένουμε πως και πως να παίξουμε το Σάββατο μπροστά στον δικό μας κόσμο».

Green Bungalow