Από μπόμπερ τώρα… κόουτς ο Αντώνης Παπαστεφάνου

0

Ο μπόμπερ Αντώνης Παπαστεφάνου δε θα μπορούσε να ασχοληθεί με κάτι πέραν της πορτοκαλί σπυριάρας αφού συνεχίζει την καριέρα του σαν προπονητής σε αναπτυξιακό επίπεδο.

 

Απολαμβάνοντας την πλήρη εμπιστοσύνη τόσο του Κώστα Εγγλέζου όσο και του Αντώνη Ρουσσάκη ο Παπαστεφάνου ξεκινά τα πρώτα του βήματα από την ομάδα Κ-10 του ΑΠΟΕΛ και φαίνεται να απολαμβάνει κάθε λεπτό.

Η τρέλα του για το μπάσκετ σε συνάρτηση με την εξαιρετική σχέση και χημεία που έχει αναπτύξει με τα παιδάκια αφήνει ήδη τις καλύτερες των εντυπώσεων τόσο στον ΑΠΟΕΛ, όσο και στους γονείς και τα παιδιά. Αν η αρχή είναι πράγματι το ήμισυ του παντός τότε η προπονητική του καριέρα προμηνύεται λαμπρή.

Φυσικά η ιδιότητα του σαν δεινός σκόρερ δε θα μπορούσε να περάσει σε δεύτερη μοίρα αφού ο Αντώνης Παπαστεφάνου θ’αγωνίζεται πλέον στο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Λευκωσίας φορώντας τα χρώματα της νεοσύστατης “Γροθιά Κερύνειας” που θα εκκινήσει τις προσπάθειες της από την Γ’ Κατηγορία. Στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται ο μέντορας του Κώστας Εγγλέζος ενώ περισσότερες πληροφορίες γι’αυτή την καινούρια προσπάθεια θα σας αποκαλύψουμε αργότερα.

Εμείς να ευχηθούμε καλή αρχή, καλή επιτυχία στην καινούρια του σταδιοδρομία αφού η -πολύπαθη- κυπριακή καλαθόσφαιρα χρειάζεται άτομα σαν τον Αντώνη στις τάξεις της.