Αποδεκατισμένη η ΑΕΛ!

16

Η ΑΕΛ είχε κοντράρει στα ίσια την Πετρολίνα ΑΕΚ χάνοντας στις λεπτομέρειες στις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους, όμως αυτή τη φορά δεν ήταν ανταγωνιστικη κι αυτός οφείλεται τόσο στην εκπληκτική εμφάνιση της ομάδας του Δημήτρη Κουκούρη, οσο και στο αποδεκατισμένο της ρόστερ.

 

Ο Μίκαελ Κοχ κι ο συνεργάτης του, Δημήτρης Σαρίκας, έχουν τεράστια εμπόδια στην εξαιρετική δουλειά που κάνουν, καθώς έχουν ξεμείνει από… βέλη στη φαρέτρα τους. Χαρακτηριστικό είναι πως χθες ο έμπειρος Γερμανός τεχνικός είχε στη διάθεσή του μόλις 6 παίκτες: τέσσερις ξένους, συν τον Μάριο Γεωργίου και τον Κωνσταντίνο Γρίβα, οι οποίοι τράβηξαν όλο το κουπί.

Ως γνωστόν ο εκ των βασικών πυλωνων της “βασίλισσας”, Ντιον Ράιτ, έφυγε για τη Λιβύη και δεν γινόταν βάσει των αλλαγών στο ρόστερ που είχαν εξαντληθεί να αντικατασταθεί, κι αυτό δημιούργησε τεράστιο κενό το τελευταίο διάστημα, ενώ οι Κύπριοι Γιώργος Παλάλας, Ηρακλής Πιττακας και Ιωάννης Πασιαλής τέθηκαν νοκ άουτ, οπότε τα χέρια του τεχνικού τον είναι “δεμένα” και μένει να δούμε αν θα προλάβουν κάποιοι την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.