ΑΠΟΕΛ: Η τέταρτη επάνοδος του Βασίλη Κούνα!

0

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΠΟΕΛ, που φυσικά είναι και η ομάδα που τον ανέδειξε, πήγε στην Ελλάδα για σπουδές, επανήλθε στους γαλαζοκίτρινους, μετά ξαναπήγε στην Ελλάδα και αφού μετά από την ΕΝΑΔ, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γεωργίας, επανήλθε για τρίτη φορά στον ΑΠΟΕΛ και τώρα, μετά από ένα χρόνο «απουσίας» στην ΑΕΚ, επιστρέφει και πάλι!

 

Πρόκειται βέβαια για ένα θέμα, που επί της ουσίας, το… γνώριζαν όλοι στα καλαθοσφαιρικά μας στέκια, ένα θέμα, το οποίο… «έκλεισε και με τη βούλα» χθες, καθώς ο έμπειρος διεθνής άσος, υπέγραψε στους γαλαζοκίτρινους.

Αν και στις 25 Οκτωβρίου, θα κλείσει τα 35 του, ο Βασίλης Κούνας, όπως όλα δείχνουν θα κλείσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, αλλά όσον αφορά το πότε, αυτό θα το… απαντήσουν οι δυνάμεις του και κατά πόσο καιρό, θα τον κρατήσουν στο 100% ή τέλος πάντων, ο ίδιος, όταν το αποφασίσει.

Πάντως για τον ίδιο τον ΑΠΟΕΛ, η επιστροφή του Βασίλη Κούνα, προσθέτει μιαν πέρα για πέρα εγνωσμένη δυναμική λύση (δεν χρειάζεται να πούμε ποιος είναι ο Βασίλης), αλλά και εμπειρία, που σε ομάδες του διαμετρήματος των γαλαζοκιτρίνων, είναι απαραίτητες!