ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ένωση δυνάμεων Phoenix MJ Basket με Κωνσταντίνου!

0

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε ο legend, Μάικ Τζόουνς, συνεχίστηκε την περασμένη χρονιά και εξελίχθηκε ιδανικά με την “σφραγίδα” του Αντώνη Δημητρίου και πλέον περνάει σε άλλο επίπεδο, με τη συμβολή του Παντελή Κωνσταντίνου!

 

Η Phoenix MJ Basket Plus συνεχίζει το εντυπωσιακό της ταξίδι και μετά τα τελευταία καταπληκτικά βήματα που έγιναν, τη σεζόν που μας έρχεται αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και να ανεβάσει κι άλλο τον πήχη, καθώς με την έλευση του νεαρού προπονητή, το τιμ γίνεται ακόμα πιο δυνατό και τα καλύτερα έρχονται.

Ο επί σειρά ετών προπονητής του ΑΠΟΠ, ο οποίος έδωσε για πάνω από μια δεκαετία τα διαπιστευτήριά του, συνεχίζει το πλάνο του και με τη νέα συνεργασία (παραμένουν δίπλα του η Ντιάνα Αγαπίου και ο Δημήτρης Άγγονας), αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών ακόμα περισσότερο και το σημαντικότερο, θα είναι ανοιχτά όλα τα αγωνιστικά τμήματα που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΚΟΚ. Στο προπονητικό τιμ εντάσσεται και η Έλενα Αντωνίου, η οποία πέραν από σημαντική παίκτρια, είναι και αξιόλογη coach στις μικρές ηλικίες, καθώς και ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, με επίσης αξιόλογη δουλειά στα αναπτυξιακά.

Star Balm
Green Bungalow