Απόλλωνας: Έπαιξαν δύο παίκτες χωρίς Δελτία Υγείας!

9

Σε… μπελάδες μπαίνει ο Απόλλωνας, καθώς σύμφωνα με όσα διέρρευσαν μετά το χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό Στροβόλου, δύο εκ των παικτών του αγωνίστηκαν χωρίς Δελτία Υγείας.

 

Αρχικά ακούστηκε και γράφτηκε ότι αυτά ήταν ληγμένα, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πρόκειται για δελτία που δεν πρόλαβαν να εκδοθούν από την αρμόδια υπηρεσία του ΚΟΑ, κι ως εκ τούτου οι δύο Αμερικανοί παίκτες δεν είχαν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής. Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει η Ιατρική Βεβαίωση, που στην προκειμένη περίπτωση έπαψε να ισχύει, καθώς είχαν περάσει η 21 μέρες ισχύος της.

Συμβαίνει πολλές φορές να… αστοχήσουν οι ομάδες στους αρχικούς τους υπολογισμούς για την έκδοση των δελτίων, καθώς αν η Επιτροπή του ΚΟΑ διαπιστώσει κάποιο έστω ήσσονος σημασίας πρόβλημα ζητάει νέες εξετάσεις και… νέες εξετάσεις, μέχρι να βεβαιωθεί πως ο αθλητής δεν έχει ούτε μια στο… εκατομμύριο πιθανότητα να κινδυνεύσει, τουλάχιστον βάσει όσων μπορούν να φανούν.

Αν δεν πληρωθεί η επίσπευση των 30 ευρώ για να ολοκληρωθεί ο… κύκλος εξετάσεων σε μια εβδομάδα, τότε χρειάζεται περίπου ένας μήνας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.