Αποβολή με δύο σερί τεχνικές ποινές για τον Γιασικεβίτσιους (vid)

Ο Σάρας δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του στον αγώνα με την Λιετκαμπέλις, παρόλο που η ομάσα  κέρδιζε για 27 πόντους. Ο προπονητής έδωσε τις απαντήσεις του για τον λόγο που αντέδρασε έτσι.

Παρότι βρίσκεται μόλις δύο χρόνια στη Ζάλγκιρις ως πρώτος προπονητής, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει ήδη προλάβει να επιβεβαιώσει δύο πράγματα: πρώτον ότι είναι ένας σπουδαίος προπονητής, δεύτερον ότι είναι αρκετά εκδηλωτικός και… γκρινιάρης προς τους διαιτητές.

Η τελευταία απόδειξη δόθηκε στην τελευταία περίοδο του αγώνα με τη Λιετκαμπέλις, στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς στην LKL. Παρότι οι “πράσινοι” ήταν στο +27 εκείνη την στιγμή, κι όλοι περίμεναν απλά να τελειώσει το σαραντάλεπτο, μια απόφαση των διαιτητών έφερε την “έκρηξή” του. Το ειρωνικό χειροκρότημα έφερε προειδοποίηση για τεχνική ποινή. Δεν φάνηκε να… προβληματίζεται από αυτό όμως ο “Σάρας”, αφού αμέσως μετά δέχθηκε δύο σερί τεχνικές ποινές.

Όπως εξήγησε μετά το τέλος της αναμέτρησης, σαφώς πιο ήρεμος και χαλαρός: “Τίποτα δεν έγινε. Δεν μου αρέσει η διαιτησία σε όλη τη σειρά”.

Στους τελικούς, η Ζάλγκιρις περιμένει είτε τη Λιέτουβος Ρίτας είτε τη Νεπτούνας, με την πρώτη να έχει δύο match balls για να πάρει το εισιτήριο για τους αγώνες που θα κρίνουν τον πρωταθλητή στην LKL.