Άριστος Αρίστου: «Περιμένουμε πως και πως, το ιστορικό παιχνίδι για την Ανόρθωση».

0

Στα έμπειρα χέρια του προπονητή Άριστου Αρίστου, ανατέθηκε η ιστορική αποστολή που θα έχει το σωματείο μας, κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (που βρίσκεται επί θύραις), δηλαδή όταν θα μετάσχει για πρώτη φορά, στο Γυναικείο καλαθοσφαιρικό πρωτάθλημα!

 

Image preview

Ο Άριστος Αρίστου, παραχώρησε συνέντευξη στο τμήμα επικοινωνίας της Ανόρθωσης, απαντώντας σε κάποια σημαντικά ερωτήματα ενόψει της επικείμενης έναρξης του (ιστορικού για την Ανόρθωση, επαναλαμβάνουμε) πρωταθλήματος.

 

-Κύριε Αρίστου, μιλήστε μας πρώτα γενικά, για την εμπειρία σας, μέσα από τη μέχρι τώρα συνεργασία με την Ανόρθωση:

 

«Στην Ανόρθωση, βιώνω μιαν απίστευτη εμπειρία, καθώς τα πάντα, λειτουργούν μέσα σε ένα εντελώς επαγγελματικό πλαίσιο, το οποίο θα έλεγα ότι βελτιώνεται μέρα με τη μέρα!

Αυτό το περιβάλλον, είναι κάτι που δεν εμπνέει μόνο τους αθλητές, αλλά και τους προπονητές, καθώς και τους ίδιους τους παράγοντες της ομάδας μας».

 

-Πως εκλαμβάνεται το γεγονός ότι θα είστε ο προπονητής, που θα καθοδηγήσει την Ανόρθωση, στην παρθενική της συμμετοχή στο Γυναικείο πρωτάθλημα;

 

«Είναι κάτι το αρκετά τιμητικό για μένα, να είμαι ο προπονητής της Ανόρθωσης, στο πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της, όσον αφορά το Γυναικείο πρωτάθλημα!

Είχα έλθει στην Ανόρθωση, από την πρώτη μέρα που η καλαθόσφαιρα λειτούργησε για πρώτη φορά, μετά από αρκετά χρόνια και εργάστηκα σε όλα τα κλιμάκια, ξεκινώντας από τις ηλικίες των 12.

Η δημιουργία, Γυναικείας ομάδας, ήταν αποτέλεσμα ενός πενταετούς πλάνου, για το οποίο έφθασε το πλήρωμα του χρόνου, για να υλοποιηθεί.

Άρα, είναι λογικό και όχι μόνο για μένα, αλλά για όλους στην Ανόρθωση, να περιμένουμε πως και πως το πρώτο επίσημο παιχνίδι της Γυναικείας ομάδας».

 

-Ιστορικό ξεκίνημα με εκτός έδρας αγώνας με αντίπαλο την ΑΕΛ, μια ομάδα στην οποία έχετε εργασθεί. Μιλήστε μας για τη δυναμική της αντιπάλου και πως αξιολογείτε αυτό το παιχνίδι:

 

«Λόγω ιστορίας, η ΑΕΛ είναι μια έμπειρη ομάδα, αλλά και ενισχυμένη κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πέραν τούτου, το παιχνίδι με την ομάδα μας, θα γίνει στη δική της έδρα, κάτι που είναι αρκετά σημαντικό για την αντίπαλο μας.

Εκτιμώ, ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, μέσα από το οποίο και οι δυο ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις νέες τους παίκτριες, την ίδια στιγμή που επίσης και οι δυο ομάδες διαθέτουν και έμπειρες/σπουδαίες παίκτριες».

 

-Μιλήστε μας για την ετοιμότητα της ομάδας και τις δυνατότητες της, ενόψει του νέου πρωταθλήματος:

 

«Μετά από επτά βδομάδες προετοιμασία, αλλά και μετάβασης στην Ελλάδα, για τρία φιλικά, εκτιμώ ότι έχει γίνει μια πλήρης προετοιμασία. Εκτός όμως από αυτό, η προετοιμασία είναι πλήρης, λόγω και του πολύ καλού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα μας.

Μετά από αυτά, ο στόχος μας, πάντα σε προσγειωμένα πλαίσια, είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια, είτε εντός, είτε εκτός έδρας».

 

-Πως εκτιμάτε το φετινό πρωτάθλημα;

 

«Προσωπικά, αναμένω να γίνει ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Αρκετές ομάδες έχουν ενισχυθεί, ενώ είναι όμορφο το γεγονός ότι θα αγωνισθούν και αρκετές νεαρές παίκτριες, σε όλες τις ομάδες!

Αυτό, είναι κάτι που εμπνέει τις ακόμα νεαρότερες παίκτριες και πιστεύω, ότι το αποτέλεσμα, είναι να υπάρχει αισιοδοξία, για ένα καλύτερο αύριο στο άθλημα της Γυναικείας καλαθόσφαιρας.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ, τόσο τους παράγοντες, όσο και τους προπονητές, που δίνουν τόση σημασία στις νεαρές παίκτριες»!