Χειμώνας στο CB: “Απερίγραπτα συναισθήματα”

0

Η Εθνική ομάδα Κ18 Ανδρών πέτυχε το στόχο του χρυσού μεταλλίου και την άνοδο Β’ Κατηγορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ο Ανδρέας Χειμώνας πέρασε στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.

 

Ο πολλά υποσχόμενος διεθνής γκαρντ, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων παικτών του μέντορά του, Ευρυπίδη Ανδρέου, σχολίασε στο cyprusbasket.net το πώς βίωσε όλη αυτή την αξέχαστη εμπειρία.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

“Ευχαριστώ τον Θεό και τους προπονητές μου που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτό το πανευρωπαϊκό τουρνουά και να ζήσω αυτήν την απερίγραπτη εμπειρία. Το συναίσθημα του να αγωνίζεσαι για την πατρίδα σου και να φοράς το εθνόσημο στο στήθος είναι ξεχωριστό και η χαρά της επιτυχίας τεράστια, πιο μεγάλη από κάθε άλλη. Είμασταν η καλύτερη ομάδα του τουρνουά και το αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο, σε κάθε παιχνίδι έτσι και πήραμε το χρυσό. Παίζαμε όλοι για έναν και ο καθένας για όλους. Το κλειδί της επιτυχίας ήταν το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μας χάρη στους προπονητές, τον φυσιο και τον αρχηγό αποστολής, αλλά κυριότερα ήταν η σχέση των παιχτών μεταξύ μας. Ελπίζω όλα τα παιδιά να έχουν κάποτε την ευκαιρία να ζήσουν αυτό που ζήσαμε φέτος εμείς, γιατί τα συναισθήματα μόλις σηκώσαμε το τρόπαιο ήταν πραγματικά απερίγραπτα.
Είμαστε το μέλλον του κυπριακού μπάσκετ και πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να δουλέψουμε σκληρά για να βοηθήσουμε στο μέλλον την εθνική ανδρών. Προσωπικά από του χρόνου θα αγωνίζομαι στην Αμερική στο Wooster College, οπου θα συνδυάσω τις σπουδές μου με το μπάσκετ και ελπίζω να καταφέρω να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ ως επάγγελμα, πάντα σεμνά και με σκληρή δουλειά και να φτάσω στο πιο ψηλό επίπεδο που μπορώ”.

Star Balm
Green Bungalow