Δελτίο τύπου από Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball

0

Πλούσιο και πάλι το αγωνιστικό πρόγραμμα της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης, κατά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο! Οκτώ αγώνες συνολικά περιλαμβάνονται σε αυτό, με απαρχή την Ανδρική ομάδα και συνεχίζοντας με τη Γυναικεία και που ολοκληρώνεται με τις υποχρεώσεις, στα Ανδρικά και Γυναικεία τμήματα, των κατηγοριών Κ18, Κ16 και Κ14.

 

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τις αναμετρήσεις με σχόλια:

 

Ομάδα Ανδρών (Β2` κατηγορία – Α` φάση): Pagecorp Group ΕΝΑΑΘ -Ανόρθωση

Στο Λύκειο Λινόπετρας εκστρατεύει η Ανδρική μας ομάδα, όπου θα αντιμετωπίσει το συγκρότημα του Pagecorp Group ΕΝΑΑΘ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για την πρώτη φάση στο Πρωτάθλημα Ανδρών Β2` κατηγορίας.

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις, που απέφεραν και τα ανάλογα αποτελέσματα, στις τάξεις της ομάδας μας, επικρατεί αισιοδοξία, για να προστεθεί μια ακόμα νίκη, στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής.

Ωστόσο, για να επιτευχθεί ο στόχος, θα χρειαστεί σοβαρότητα και επίμονη προσπάθεια, καθώς ο αντίπαλος κρίνεται ως υπολογίσιμος.

 

Ομάδα Γυναικών (Α` φάση): ΕΝΑΔ – Ανόρθωση

Στον Άγιο Δομέτιο και συγκεκριμένα στο CBF Arena θα μεταβεί η Γυναικεία μας ομάδα, όπου θα αντιμετωπίσει το συγκρότημα της ΕΝΑΔ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για την κανονική περίοδο του Γυναικείου πρωταθλήματος.

Εκτιμάται ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας, καθώς η αντίπαλος, παρά τη χαμηλή βαθμολογική θέση της, έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις και διεκδικεί τις πιθανότητες της, σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από αντίπαλο ή έδρα.

Επομένως, οι παίκτριες μας, θα αγωνισθούν με προσοχή και σοβαρότητα, στοχεύοντας στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας μας!

 

Ομάδα Ανδρών Κ18 (2ος όμιλος): Ανόρθωση – Ζήνωνας

Ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι περιμένει την Ανδρική μας ομάδα, στην κατηγορία Κάτω των 18, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου για την 7η αγωνιστική.

Η ομάδα μας θα τεθεί αντιμέτωπη με το αντίστοιχο συγκρότημα του Ζήνωνα.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Γυμνασίου Ζακακίου και οι παίκτες μας, θα αντιμετωπίσουν μιαν ομάδα που έχει καταγράψει μιαν εντυπωσιακή πορεία στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα και θα χρειαστεί ιδιαίτερη καθώς και επίμονη προσπάθεια, για να κατακτηθεί το ποθητό αποτέλεσμα.

 

Ομάδα Γυναικών Κ18 (Α` φάση): Ανόρθωση – Απόλλων

Με στόχο την επάνοδο στις επιτυχίες, η Γυναικεία ομάδα μας Κάτω των 18, υποδέχεται στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, το αντίστοιχο συγκρότημα του Απόλλωνα.

Το παιχνίδι αυτό, εντάσσεται στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Πρωταθλήματος, για την 7η αγωνιστική.

Η ομάδα μας, πραγματοποιεί μιαν καλή πορεία στη μέχρι τώρα διοργάνωση και με προσοχή, αλλά και σοβαρότητα, απέναντι στο νέο της αντίπαλο, θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια σε αυτήν.

 

Ομάδα Ανδρών Κ16 (3ος όμιλος): ΑΠΟΠ – Ανόρθωση

Στην Πάφο και συγκεκριμένα στην αίθουσα «Άκης Κλεάνθους» θα βρεθεί η ομάδα Ανδρών Κάτω των 16, θα αντιμετωπίσει εκεί, το συγκρότημα του ΑΠΟΠ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν παρουσιάσει οι δυο ομάδες, στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα, η ομάδα μας έχει τις δυνατότητες για να σημειώσει μιαν εκτός έδρας νίκη και να εμπνευσθεί για μιαν καλύτερη συνέχεια.

Ωστόσο η ομάδα της Πάφου, θα αντιπαρατάξει τον παράγοντα έδρα και την αγωνιστικότητα της και επομένως, θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια εκ μέρους των παικτών μας.

 

Ομάδα Γυναικών Κ16 (2ος όμιλος): Ανόρθωση – Άτλαντας

Δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας, στην έδρα της και πάλι, με ομάδα που προέρχεται από την πόλη της Πάφου.

Μετά λοιπόν από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΠ, η Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 16, υποδέχεται αυτήν του Άτλαντα, που έχει δείξει ότι είναι μια δυνατή ομάδα.

Στο παιχνίδι αυτό, που είναι για τον 2ο όμιλο και για την 6η αγωνιστική, ο στόχος είναι πρώτα μια καλή εμφάνιση και μετέπειτα, η διεκδίκηση των πιθανότατων μας.

 

Ομάδα Ανδρών Κ14 (2ος όμιλος): ΑΕΛ – Ανόρθωση

Με αντίπαλο την ΑΕΛ, η Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 14, συνεχίζει την προσπάθεια της για τον 2ο όμιλο (6η αγωνιστική).

Το παιχνίδι θα γίνει στην αίθουσα «Ν. Σολομωνίδης» και αναμένεται ότι θα είναι συναρπαστικό, μιας και οι δυο ομάδες έχουν δείξει ότι μέχρι στιγμής τουλάχιστον, διαθέτουν τον ίδιο βαθμό δυνατοτήτων.

Σημειώνεται ότι αυτό το παιχνίδι, είναι και το δεύτερο διαδοχικό για την ομάδα μας, εκτός έδρας.

 

Ομάδα Γυναικών Κ14 (1ος όμιλος): Ανόρθωση – Απόλλων

Με στόχο να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή μέχρι τώρα πορεία της, η ομάδα Γυναικών Κάτω των 14, αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα, στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού.

Το παιχνίδι αυτό, εντάσσεται στο πλαίσιο του 1ου ομίλου, για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Από αγωνιστικής πλευράς, ο αντίπαλος μπορεί να βρίσκεται στα χαμηλά της βαθμολογίας, αλλά από την ομάδα μας, θα χρειαστεί προσοχή και σοβαρότητα για να επιτευχθεί ο στόχος του νικηφόρου αποτελέσματος.

 

*Στις φωτογραφίες διακρίνονται, ο προπονητής της Ανδρικής μας ομάδας, Βασίλης Χρυσαλάς, όπως και η Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 14.

*Για τις ημερομηνίες και ώρες έναρξης όλων των αναμετρήσεων, υπάρχει επίσημη ενημέρωση στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας:  

https://www.cbf.basketball/el/page/home (Κατηγορία «Διοργανώσεις»)

 

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)

Star Balm