Δελτίο τύπου από Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball

0

Αρκετή και πάλι η δραστηριότητα για τα καλαθοσφαιρικά μας τμήματα, σε Άνδρες και Γυναίκες, τόσο στο χώρο των ενήλικων κατηγοριών, όσο και σε αυτόν, των αναπτυξιακών, από τα τμήματα 18 ως και των 14!

 

Αυτήν τη φορά όμως, η δράση δεν θα περιορισθεί μόνο στις διοργανώσεις των Πρωταθλημάτων, αλλά επεκτείνεται και στις αντίστοιχες του Κυπέλλου.

Μάλιστα, η Ανδρική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, τον ιστορικό Αχιλλέα Καϊμακλίου, ενώ η Γυναικεία, πάλι εκτός έδρας θα αναμετρηθεί με τον Κεραυνό, σε δυο πολύ δύσκολες αποστολές για την Ανόρθωση!

Συνολικά, η ομάδα μας θα δώσει οκτώ αγώνες, τους οποίους και παρουσιάζουμε παρακάτω:

 

Ομάδα Ανδρών (Β` κατηγορία – Κύπελλο – Προημιτελική φάση): Αχιλλέας Καϊμακλίου – Ανόρθωση

Μια πάρα πολύ δύσκολη κλήρωση αναδείχθηκε για την Ανδρική μας ομάδα, η οποία στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης για το Κύπελλο Β` κατηγορίας, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, τον ιστορικό Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Οι παίκτες μας καλούνται να καταβάλουν μιαν πάρα πολύ δύσκολη προσπάθεια, απέναντι σε αυτήν την πολύ δυνατή ομάδα, που έχει γράψει αρκετά κεφάλαια ιστορίας στο καλαθοσφαιρικό μας στερέωμα και φυσικά, αυτό εμπνέει σεβασμό εκ μέρους της ομάδας μας!

Από εκεί και πέρα, στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Γυμνάσιο Παλλουριώτισσας, η ομάδα μας χωρίς πολλά λόγια, αλλά με προσπάθεια εντός του αγωνιστικού χώρου, θα διεκδικήσει τις πιθανότητες πρόκρισης για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης!

 

Ομάδα Γυναικών (Προημιτελική φάση κυπέλλου): Κεραυνός – Ανόρθωση

Μιαν εξαιρετικά δύσκολη κλήρωση επεφύλαξε η σχετική διαδικασία για το κύπελλο Γυναικών, καθώς η ομάδα μας, καλείται να αντιμετωπίσει στην έδρα του, την αίθουσα «Κ. Παπαέλληνας», τον κάτοχο των τελευταίων διοργανώσεων, Κεραυνό.

Ο Κεραυνός, ήταν και ο τελευταίος μας αντίπαλος για την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος.

Οι δυσκολίες της αναμέτρησης αυτής, είναι δεδομένες. Δεδομένη όμως και η προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας, για να φθάσει στη νίκη-πρόκριση για την ημιτελική φάση, μέσα στην έδρα του Κεραυνού!

 

Ομάδα Ανδρών Κ18 (Κύπελλο – Φάση των 16): Ανόρθωση – Ζήνωνας

Με αντίπαλο, τη δυνατή ομάδα του Ζήνωνα, κληρώθηκε η Ανδρική ομάδα μας Κάτω των 18, στο πλαίσιο της φάσης των «16», για τη διοργάνωση του κυπέλλου Εφήβων.

Προβλέπεται να γίνει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι, σαν αυτό που είχε διεξαχθεί και πριν λίγες μέρες, ανάμεσα στις δυο ομάδες και που έληξε με ήττα για την ομάδα μας (61-69).

Ωστόσο αυτήν τη φορά, οι παίκτες μας αναμένεται να είναι πιο μαχητικοί και έτσι, να καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των «8» της διοργάνωσης!

 

 

Ομάδα Ανδρών Κ16 (3ος όμιλος): Pagecorp Group ΕΝΑΑΘ -Ανόρθωση

Εκτός έδρας αποστολή για την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 18, η οποία θα αντιμετωπίσει στην αίθουσα του Λυκείου Λινόπετρας, το συγκρότημα του Pagecorp Group ΕΝΑΑΘ.

Πρόκειται για αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής, για την πρώτη φάση της διοργάνωσης και οι νεαροί μας παίκτες, με προσοχή, αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα, θα παλέψουν για την επάνοδο στις επιτυχίες.

Το ίδιο φυσικά, θα πράξει και ο αντίπαλος, κάτι που σημαίνει ότι η προσπάθεια των παικτών μας, δεν θα είναι εύκολη.

 

Ομάδα Γυναικών Κ16 (2ος όμιλος): Ανόρθωση – Phoenix MJ Baket Plus

Εντός έδρας αναμέτρηση περιμένει τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 16, η οποία σύμφωνα με το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης, θα αντιμετωπίσει στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, το Phoenix MJ Baket Plus.

Στις τάξεις της ομάδας μας, επικρατεί αισιοδοξία για επίτευξη του στόχου νίκης σε αυτήν την αναμέτρηση.

Ωστόσο θα χρειαστεί προσοχή και ιδιαίτερη προσπάθεια για πραγματοποίηση του στόχου, καθώς η αντίπαλος ομάδα, θα κάνει τη δική της προσπάθεια.

 

Ομάδα Ανδρών Κ14 (2ος όμιλος): ΑΠΟΠ – Ανόρθωση

Μια ακόμα δύσκολη αποστολή για την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 14, αναμένεται κατά την 8η αγωνιστική της πρώτης φάσης.

Η ομάδα μας θα ταξιδέψει στην πόλη της Πάφου και συγκεκριμένα, στην αίθουσα «Άκης Κλεάνθους», όπου θα αντιμετωπίσει την πολύ δυνατή ομάδα που διαθέτει ο ΑΠΟΠ.

Ο βασικός στόχος της ομάδας μας, είναι να κάνει την όσο το δυνατόν, καλύτερη δυνατή εμφάνιση, μέσω της οποίας οι νεαροί μας παίκτες, να κάνουν ένα ακόμη βήμα, εξέλιξης του ταλέντου τους.

 

Ομάδα Γυναικών Κ14 (1ος όμιλος): Ανόρθωση – ΑΠΟΠ

Επάνοδος στις εντός έδρας αναμετρήσεις για τη Γυναικεία ομάδα μας Κάτω των 14, η οποία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, για τον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος, υποδέχεται στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, τη δυνατή ομάδα του ΑΠΟΠ.

Με πρώτιστο στόχο μιαν καλή εμφάνιση και κατ` επέκταση, την επάνοδο στις επιτυχίες, η ομάδα μας θα παραταχθεί με αυτό το σκεπτικό στον αγωνιστικό χώρο.

Στόχος, για τον οποίο υπάρχει αισιοδοξία, ότι θα επιτευχθεί!

 

*Στις δυο φωτογραφίες, διακρίνονται η Ανδρική μας ομάδα, καθώς και η Γυναικεία μας ομάδα Κ14.

*Για τις ημερομηνίες και ώρες έναρξης όλων των αναμετρήσεων, υπάρχει ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας:

https://www.cbf.basketball/el/page/home (Κατηγορία «Διοργανώσεις»)

 

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)

Green Bungalow