Δελτίο τύπου από Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball

0

Πανέτοιμα είναι τα καλαθοσφαιρικά τμήματα της Ανόρθωσης, ενόψει της αγωνιστικής δραστηριότητας που τα περιμένει κατά το προσεχές Σαββατοκύριακο!

Minerva
 

Μέσα από την προσπάθεια που θα καταβάλουν όλα μας τα τμήματα, ο στόχος είναι η εξασφάλιση των όσο το δυνατόν, καλύτερων αποτελεσμάτων, αλλά και αξιοποίηση των νέων ευκαιριών που θα έχουν οι αυριανοί μας άσοι, στις ηλικίες Κάτω των 12!

Με περισσότερα στοιχεία, σας παρουσιάζουμε την επερχόμενη αγωνιστική δράση των τμημάτων μας:

 

Ομάδα Γυναικών (Α` φάση): Ανόρθωση – ΑΕΛ

Με μιαν σπουδαία αναμέτρηση μεν, όσον αφορά το όνομα του αντιπάλου, αλλά χωρίς ουσιώδη βαθμολογική σημασία, ολοκληρώνεται και για τη Γυναικεία μας ομάδα, ο κύκλος των υποχρεώσεων της, για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, υποδέχεται την ΑΕΛ, που όντας αήττητη σε όλη την προηγούμενη διάρκεια της πρώτης φάσης, έχει με τη σειρά της εξασφαλίσει την πρώτη θέση, τη στιγμή που η δική μας ομάδα θα μπει στη φάση των πλέι-οφ, από την 3η θέση.

Με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών, η Γυναικεία μας ομάδα θα παλέψει για το νικηφόρο αποτέλεσμα, δίνοντας ταυτόχρονα τέρμα στο αρνητικό σερί των τριών τελευταίων της αγώνων!

 

Ομάδα Ανδρών Κ18 (Β` Φάση – Α2` Κατηγορία): Ανόρθωση – Όλυμπος Αγλαντζιάς

Έχοντας σα μοναδικό στόχο, ένα νέο νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τη βοηθήσει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, η Ανδρική μας ομάδα υποδέχεται στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, τον Όλυμπο Αγλαντζιάς.

Ο αντίπαλος μας, πραγματοποιεί μιαν καλή πορεία στο πρωτάθλημα και θα έλθει στη Λεμεσό με απαιτήσεις, όσον αφορά το μεταξύ μας παιχνίδι.

Κάτι, που καθιστά ως δύσκολη αυτήν την αναμέτρηση, αλλά οι παίκτες μας έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, τη στιγμή που έχουν τις ικανότητες για επίτευξη του στόχου στο παιχνίδι αυτό!

 

Ομάδα Γυναικών Κ18 (Α` Φάση): Ρεπό λόγω αποχώρησης της ΕΝΑΔ

Εκτός αγωνιστικής δράσης, θα μείνει κατά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 18 και αυτό λόγω της αποχώρησης από τη διοργάνωση του πρωταθλήματος, της ΕΝΑΔ Αγίου Δομετίου, που σύμφωνα με το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής για την πρώτη φάση, θα ήταν ο αντίπαλος της ομάδας μας, σε εκτός έδρας παιχνίδι.

Έτσι η ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία για έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας της και μιας μικρής προετοιμασίας, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

 

Ομάδα Ανδρών Κ16 (Β` φάση – Περιφέρεια – 2ος όμιλος): Ragecorp group ΕΝΑΑΘ – Ανόρθωση

Επάνοδος στην αγωνιστική δράση για την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 16, η οποία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος (2ος όμιλος περιφερειακού), θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, την ομάδα της Ragecorp group ΕΝΑΑΘ.

Το παιχνίδι, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Λυκείου Λινόπετρας, κρίνεται ως αρκετά σημαντικό, στην προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα μας, για να ανέβει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Κάτι που σημαίνει, ότι θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις της, για να εξασφαλίσει τη νίκη, απέναντι σε μιαν ομάδα που θα έχει για σύμμαχο την έδρα, αλλά και τη διεκδίκηση των δικών της πιθανοτήτων για το ροζ φύλλο.

 

Ομάδα Γυναικών Κ16 (Β` Φάση – Επίλεκτη κατηγορία): Ανόρθωση – Άτλαντας

Επάνοδος στα εντός έδρας παιχνίδια για τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω τω 16, η οποία σύμφωνα με το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής για την επίλεκτη κατηγορία (2η φάση πρωταθλήματος), υποδέχεται το αντίστοιχο συγκρότημα του Άτλαντα Πάφου.

Στην αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, η ομάδα μας είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, όντας προερχόμενη από μιαν καλή εμφάνιση, αλλά με ήττα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κεραυνό.

Οι παίκτριες μας βλέπουν με προσοχή και σοβαρότητα το επερχόμενο παιχνίδι, στοχεύοντας στο ποθητό αποτέλεσμα.

 

Ανόρθωση Κάτω των 12: Με Αχιλλέα

Νέα παιχνίδια και νέες ευκαιρίες για τους αυριανούς μας άσους, κατά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!

Η Ανόρθωση Β (Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού) θα αναμετρηθεί σε εντός έδρας παιχνίδι, στη Β` τεχνική σχολή Λεμεσού, την ομάδα του Αχιλλέα.

Νέα ευκαιρία για εξέλιξη του ταλέντου των αυριανών μας άσων, σε συνδυασμό με τη διασκέδαση που θα τους προσφέρει και αυτό το παιχνίδι!

 

*Για τις ημερομηνίες και ώρες έναρξης όλων των αναμετρήσεων, υπάρχει ενημέρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας:

https://www.cbf.basketball/el/page/home (Κατηγορία «Διοργανώσεις»)

 

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)