Δελτίο τύπου από Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball

0

Μια ιστορική στιγμή αναμένεται να ζήσει το σωματείο μας, κατά την αγωνιστική δραστηριότητα αυτού του Σ/Κ!
Ο λόγος, είναι η ομάδα Γυναικών της Ανόρθωσης, η οποία παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι (το οποίο θα είναι και αρκετά δύσκολο, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΛ) και αυτό από μόνο του, είναι ένα γεγονός που αναμένουν με αγωνία οι απανταχού φίλοι της ομάδας μας!
Από εκεί και πέρα, τα τμήματα στο αναπτυξιακό επίπεδο, έχουν να δώσουν με τη σειρά τους, ενδιαφέρουσες αναμέτρησης, μέσα από τις οποίες ο στόχος είναι να έλθουν νέα νικηφόρα αποτελέσματα για την Ανόρθωση!

 

Ομάδα Γυναικών (Α` φάση): ΑΕΛ – Ανόρθωση
Η μεγάλη στιγμή για τη Γυναικεία μας ομάδα, έχει ζυγώσει! Τον πρώτο αγώνα της ιστορίας της, ως ομάδα Γυναικών, δίνει η Ανόρθωση μας, η οποία κοντράρεται στο «Ν. Σολομωνίδης», με τη «βασίλισσα» της Γυναικείας καλαθόσφαιρας, ομάδα της ΑΕΛ!
Είναι το παιχνίδι για την πρεμιέρα της κανονικής περιόδου, στο Πρωτάθλημα Γυναικών.
Δεδομένες οι δυνατότητες της αντιπάλου, μια ομάδα άξια σεβασμού, για τα όσα έχει προσφέρει στη Γυναικεία καλαθόσφαιρα (αλλά και γενικότερα στο άθλημα).
Στον ιστορικής σημασίας αυτόν αγώνα, οι παίκτριες μας θα μεταβούν στην έδρα της ΑΕΛ, έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουν, αλλά και με αίσθημα σεβασμού προς τον αντίπαλο.
Ωστόσο, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν τις δικές τους δυνατότητες, στοχεύοντας στο να συνδυαστεί με μια μεγάλη νίκη, αυτή η ιστορική αναμέτρηση για το σωματείο μας.

Ομάδα Ανδρών Κ18 (2ος όμιλος): Ανόρθωση – ΑΕΛ
Επάνοδος στην αγωνιστική δράση για την Ανδρική μας ομάδα, Κάτω των 18, η οποία σύμφωνα με το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, υποδέχεται το αντίστοιχο συγκρότημα της ΑΕΛ, σε αναμέτρηση που θα γίνει στην Β Τεχνική Σχολή.
Εκτιμάται ότι θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς η ΑΕΛ, είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, που θα διεκδικήσει τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι.
Όμοιος όμως είναι και για τη δική μας ομάδα ο στόχος και οι παίκτες μας, θα παλέψουν για να τον πραγματοποιήσουν.

Ομάδα Γυναικών Κ18 (Α` φάση): Α.Ο. Αραδίππου – Ανόρθωση
Μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή περιμένει τη Γυναικεία μας ομάδα Κ18, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, για την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος.
Τα κορίτσια της Ανόρθωσης, θα ταξιδέψουν στην Αραδίππου, όπου τους περιμένει ο τοπικός, Αθλητικός Όμιλος, ομάδα που έχει παρουσιάσει θετικά δείγματα γραφής στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα.
Τη στιγμή όμως που ο προσεχής μας αντίπαλος θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στη θετική αυτή εικόνα που έχει παρουσιάσει, τον ίδιο στόχο θα έχει και η δική μας ομάδα, που εκστρατεύει στην Αραδίππου, στοχεύοντας στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ομάδα Ανδρών Κ16 (3ος όμιλος): Απόλλων – Ανόρθωση
Με την εκτός έδρας αναμέτρηση, με αντίπαλο τον Απόλλωνα, συνεχίζονται οι υποχρεώσεις της Ανδρικής μας ομάδας για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου, στο Πρωτάθλημα Ανδρών Κ16.
Αναμένεται να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, μέσα από το οποίο οι παίκτες μας θα παλέψουν για να σημειώσουν την πρώτη τους φετινή νίκη, αν και η προσπάθεια που καλούνται να καταβάλουν, δεν θα είναι και τόσο εύκολη.

Ομάδα Γυναικών Κ16 (2ος όμιλος): Ανόρθωση – Αναγέννηση Γερμασόγειας
Με αντίπαλο την Αναγέννηση Γερμασόγειας, θα συνεχισθεί η δράση για τη Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 16, σύμφωνα με το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου για το Πρωτάθλημα Γυναικών Κ16.
Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, προβλέπεται ότι θα είναι αρκετά αμφίρροπο και επομένως, οι παίκτριες μας, είναι έτοιμες για μια δυνατή μονομαχία, μέσα από την οποία θα προσπαθήσουν να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα!

Ομάδα Ανδρών Κ14 (2ος όμιλος): Pagecorp Group ΕΝΑΑΘ – Ανόρθωση
Στο Λύκειο Λινόπετρας θα μεταβεί η Ανδρική μας ομάδα κάτω των 14, η οποία θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Pagecorp Group ΕΝΑΑΘ.
Είναι παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του Β` ομίλου στο Πρωτάθλημα Ανδρών Κ14 και χαρακτηρίζεται ως δύσκολο για την ομάδα μας, η οποία ωστόσο θα προσπαθήσει για μιαν καλή εμφάνιση και αυτή, να συνδυαστεί με το κέρδος του όσο το δυνατόν καλύτερου αποτελέσματος.

Ομάδα Γυναικών Κ14 (1ος όμιλος): Ανόρθωση – Αναγέννηση Γερμασόγειας
Με στόχο να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί, που έχει δημιουργήσει η Γυναικεία μας ομάδα, κάτω των 14, υποδέχεται τη δυνατή ομάδα της Αναγέννησης Γερμασόγειας, στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού.
Πρόκειται για αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής, στο πλαίσιο του 1ου ομίλου για το πρωτάθλημα Γυναικών Κ14.
Αναμένεται να γίνει ένα δυνατό παιχνίδι καθώς και η προσεχής μας αντίπαλος, έχει παρουσιάσει θετικά στοιχεία, αλλά στην ομάδα μας υπάρχει αισιοδοξία για κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος.

*Για τις ημερομηνίες και ώρες έναρξης των αγώνων, υπάρχει επίσημη ενημέρωση στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ – https://www.basketball.org.cy)

Με εκτίμηση,
Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)