Δελτίο τύπου από Τμήμα επικοινωνίας Anorthosis Basketball (Για αγώνες Σ/Κ)

0

Ιστορία θα γράψει και πάλι αυτό το Σ/Κ η Ανόρθωση! Ο λόγος, είναι επειδή για πρώτη φορά μετά από τα τόσα χρόνια απουσίας της, από τις καλαθοσφαιρικές επάλξεις του τόπου μας, η επάνοδος της σε αυτά, περικλείει πλέον και την Ανδρική της ομάδα!

 

Αγωνιζόμενη στη Β2` κατηγορία Ανδρών, η Ανόρθωση θα δώσει τον πρώτο της αγώνα μετά την αγωνιστική περίοδο 1977-1978, δηλαδή μετά από 41 χρόνια και αυτό αποτελεί ένα δίχως άλλο, ιστορικό γεγονός, που αναμένουμε να αγκαλιαστεί με ιδιαίτερη θέρμη από όλο το φάσμα του ιστορικού σωματείου, που έχουμε την τιμή να υπηρετούμε!

Η ομάδα Ανδρών λοιπόν, στο πλαίσιο της πρεμιέρας για το Πρωτάθλημα της Β2` κατηγορίας, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, τον ΠΑΟΚ Κοκκινοτριμιθιάς, σε ένα δύσκολο παιχνίδι μεν, αλλά στο στόχαστρο, θα είναι μια νικηφόρα επανεκκίνηση, έστω και στον ξεριζωμό, αλλά με το όραμα της επιστροφής, να παραμένει αθάνατο!

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Λύκειο του Αποστόλου Μάρκου.

Αυτό συμβαίνει, μια βδομάδα μετά που η Γυναικεία μας ομάδα, για πρώτη φορά στην ιστορία της, αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ!

Πιο αναλυτικά οι αγώνες των υπολοίπων τμημάτων, εκ των οποίων ξεχωρίζει το γεγονός ότι σε τρία αναπτυξιακά τμήματα, αντίπαλος θα είναι η ομάδα του Phoenix MJ Basket Plus!

 

Ομάδα Γυναικών (Α` φάση): Ρεπό

Χωρίς δράση για την ομάδα μας, θα εξελιχθεί η 2η αγωνιστική στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος Γυναικών, καθώς σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα έχει ρεπό.

 

Ομάδα Ανδρών Κ18 (2ος όμιλος): Phoenix MJ Basket Plus – Ανόρθωση

Μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, περιμένει την Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 18, η οποία στην αίθουσα του Grammar School Limassol, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Phoenix MJ Basket Plus.

Ο προσεχής αντίπαλος της ομάδας μας, ισοβαθμεί μαζί μας, με απολογισμό τριών νικών και μιας ήττας, γεγονός που καταδεικνύει ότι πρόκειται για μιαν δυνατή ομάδα και έτσι, οι εκτιμήσεις λένε ότι θα γίνει ένα αμφίρροπο παιχνίδι! Αυτό, εντάσσεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, για τον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος Κ18 Ανδρών

 

Ομάδα Γυναικών Κ18 (Α` φάση): Ανόρθωση – Phoenix MJ Basket Plus

Δύσκολο παιχνίδι περιμένει και τη Γυναικεία ομάδα μας Κάτω των 18, η οποία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, για την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος, υποδέχεται στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού το αντίστοιχο συγκρότημα του Phoenix MJ Basket Plus.

Ο προσεχής μας αντίπαλος, βρίσκεται στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα και έτσι, η αποστολή της δικής μας ομάδας, κρίνεται ως δύσκολη, αλλά οι παίκτριες και η τεχνική ηγεσία, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, επιδιώκοντας το νικηφόρο αποτέλεσμα.

 

Ομάδα Ανδρών Κ16 (3ος όμιλος): Ρεπό

Ρεπό θα έχει η Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 16, σύμφωνα με το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της διοργάνωσης.

 

Ομάδα Γυναικών Κ16 (2ος όμιλος): Phoenix MJ Basket Plus – Ανόρθωση

Στο Λύκειο του Αγίου Σπυρίδωνα μεταβαίνει αυτό το Σ/Κ η Γυναικεία μας ομάδα Κάτω των 16, όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου, θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο συγκρότημα του Phoenix MJ Basket Plus.

Αυτή, θα είναι η τρίτη συνολικά αναμέτρηση που θα δώσει η Ανόρθωση με την ομάδα της Λεμεσού, μετά τις αντίστοιχες, για τα Πρωταθλήματα Κάτω των 18, Ανδρών και Γυναικών!

Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, μέσα από το οποίο η ομάδα μας, θα επιδιώξει να σημειώσει τη δεύτερη της νίκη στο μέχρι τώρα πρωτάθλημα.

 

Ομάδα Ανδρών Κ14 (2ος όμιλος): Ανόρθωση – ΑΠΟΠ

Μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή θα προσπαθήσει να φέρει εις πέρας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η Ανδρική μας ομάδα Κάτω των 14, η οποία υποδέχεται στην αίθουσα της Β` τεχνικής σχολής Λεμεσού, τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, ΑΠΟΠ.

Το παιχνίδι αυτό, είναι για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Δεδομένες οι δυνατότητες της ομάδας από την Πάφο, με τη δική μας ομάδα, να έχει επίγνωση των δυσκολιών, αλλά και αποφασισμένη να παλέψει για το καλύτερο δυνατό!

 

Ομάδα Γυναικών Κ14 (1ος όμιλος): Ζήνωνας – Ανόρθωση

Στη Λάρνακα εκστρατεύει η Γυναικεία μας ομάδα, Κάτω των 14, η οποία σύμφωνα με το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, θα αναμετρηθεί με την ομάδα του Ζήνωνα, σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Γυμνασίου Πετράκη Κυπριανού.

Ως πολύ δύσκολη κρίνεται η αποστολή αυτή, για τα νεαρά μας κορίτσια, που ωστόσο θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, που θα έχει και τον παράγοντα έδρας, με το μέρος του.

 

*Για τις ημερομηνίες και ώρες έναρξης όλων των αναμετρήσεων, υπάρχει επίσημη ενημέρωση στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας

https://www.cbf.basketball/el/page/home

*Στη φωτογραφία φαίνεται η Ανδρική μας ομάδα, η οποία θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα του σωματείου μας, μετά από 41 χρόνια!

Με εκτίμηση,

Από Τμήμα Επικοινωνίας Anorthosis Basketball (News Letter)

Green Bungalow