Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο Πιτίνο!

0

Απουσίαζε από τη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τον Άρη ο Ρικ Πιτίνο – Διαβάστε τον λόγο!

Minerva
 

Σε αυτή τον εκπροσώπησε ο Γιώργος Βόβορας, ο οποίος είπε πως κάτι έτυχε στον Αμερικάνο κόουτς και δεν προλάβαινε να παρευρεθεί στη συνέντευξη Τύπου καθώς θα έχαναν την πτήση. Δεδομένα ο Αμερικανός τεχνικός… έβραζε με την εικόνα της ομάδας του…

Αναλυτικά ο Βόβορας είπε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη, ο οποίος έκανε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια. Εκτός από το πρώτο πεντάλεπτο όπου ελέγξαμε το παιχνίδι, ο Άρης προσπάθησε, άλλαξε σχήματα, άλλαξε πολλές μορφές στην άμυνά του και σίγουρα έβαλε δύσκολα στην ομάδα μας. Το πόσο ήθελαν το παιχνίδι φάνηκε από τα επιθετικά τους ριμπάουντ και από την πίεση που μας έβγαλαν. Σίγουρα τα ριμπάουντ που πήρε ο Άρης, αλλά και οι πολλοί εύκολοι πόντοι που πέτυχε μέσα από το ζωγραφιστό, είτε από τους ψηλούς, είτε από τον Μποχωρίδη και άλλους περιφερειακούς,  είναι στοιχεία που θα πρέπει να μας προβληματίσουν. Φτάσαμε στη νίκη αλλά σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μας. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό ματς με τη Μπαρτσελόνα που μπορεί να είναι κλειδί για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας και θα πρέπει να παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο. Θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα του του Άρη, με την οποία έχουμε μεγαλώσει, να πετύχει τους στόχους της. Ιδιαίτερα στον κόουτς Καμπερίδη, που έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά, εύχομαι η ομάδα να σημειώσει τις νίκες που χρειάζεται για να μείνει η ομάδα εκεί που αξίζει».

Όσο για την μη παρουσία του Ρικ Πιτίνο στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε: «Αρχικά θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη. Έτυχε κάτι και θα χρειαζόταν αρκετή ώρα για να έρθει στη συνέντευξη Τύπου. Πετάμε σε 1,5 ώρα και δεν ήταν έτοιμος. Ζητά και ο ίδιος συγγνώμη γι’ αυτό».