Διαμαντίδης: Έτσι απλά!

0

Έτσι απλά και τίποτα παραπάνω! Όταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε έλθει τον Μάη στην Κύπρο, ως η λαμπρή ατραξιόν της διοργάνωσης 2οn2 basketball και είχα φωτογραφηθεί μαζί του και ακολούθως, του πήρα και συνέντευξη, θυμήθηκα μιαν παλιά μου ανάρτηση, στην οποία είχα σαν τίτλο «Ο Ολυμπιακός πρέπει να τιμήσει το Διαμαντίδη»!

 

Παράτολμο ε; Ε έτσι ένοιωθα, έτσι το έγραψα και το δημοσίευσα και δεν είναι λίγοι οι ερυθρόλευκοι που συμφώνησαν μαζί μου (γιατί και εγώ, Ολυμπιακός είμαι και το ξέρουν και οι… πέτρες)!

Προσωπικά, δεν έχω ξαναδεί πιο σεβαστό αντίπαλο από το Δημήτρη Διαμαντίδη, τον οποίο σε ψηφοφορία που διοργάνωσε η Ελληνική ιστοσελίδα Gazzetta.Gr, τον ανακήρυξε ως τον κορυφαίο καλαθοσφαιριστή της 10ετίας!

Έτσι απλά (και πάλι), για το μεγάλο αυτό αθλητή, η διάκριση αυτή έρχεται για να προστεθεί στις τόσες άλλες που έχει πετύχει μέσα από την καριέρα του και μια εξ` αυτών, η τιμή που του είχε κάνει, τον Μάη, η ιστοσελίδα μας!

Εννοείται ότι ο ίδιος ο Δημήτρης Διαμαντίδης «μίλησε» με τα έργα του και εδώ στην Κύπρο, τιμήθηκε από όσους εκτιμούν αυτήν την αυθεντική καλαθοσφαιρική αξία!

Star Balm
Green Bungalow