ΔΙΚΑΙΑ το πήραν οι Ισπανοί!

0

Όπως περίγραψε και κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης, ο εκλεκτός συνάδελφος και πολύ καλός φίλος, Μάριος Χ`Στυλλής , όποια ομάδα θα κατακτούσε τον παγκόσμιο τίτλο της διοργάνωσης που τελείωσε πριν από λίγο στην Κίνα, αυτό θα ήταν δίκαιο.

 

Εστιάζοντας την εκτίμηση του, ανέφερε ότι ο λόγος ήταν το “επτά στα επτά” που είχαν οι Ισπανοί και οι Αργεντινοί, πριν από το τζάμπολ του τελικού, για τη 18η παγκόσμια διοργάνωση!
Τώρα, αν στον καθαυτό τελικό, το τρόπαιο “κρεμόταν σε μιαν κλωστή”, τότε το δίκαιο θα είχε να έκανε με τον πιο τυχερό!

Από τη στιγμή όμως που η διαφορά είχε ξεπεράσει και τους 20 πόντους και πόσο μάλλον, από τη στιγμή που η Ισπανία, πήρε τα ηνία από την αρχή και δεν τα… άφησε σε κανένα σημείο του τελικού, υποχρεώνοντας την Αργεντινή, μόνο σε εξάρσεις και ουδέποτε σε διάρκεια, το… ταξίδι 9 χιλιάδων και 217 χιλιομέτρων που σε λίγο θα αρχίσει να καταγράφει το τρόπαιο, από το Πεκίνο ως τη Μαδρίτη, δικαιολογημένα θα το κάνει!
Εν κατακλείδι, φαίνεται ότι η… Ασία γουστάρει πολύ την Ισπανία!

Μη ξεχνάμε τι έγινε το 2006 στη γειτονική Ιαπωνία, με τότε… θύμα των Ισπανών, την Ελληνική ομάδα, που όπως και η Αργεντινή, παρουσιάστηκε κουρασμένη, αλλά αυτό δεν ήταν τύχη για την Ισπανική ομάδα!

Ήταν θέμα σωστής διαχείρισης!

 

Μάριος Πολυδώρου