ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ – 12ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ δικηγορικών συλλόγων

0

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η δημοσιογραφική διάσκεψη για το 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και Κύπρου.

 

Πρώτος τον λόγο πήρε ο κ. Νικόλας Κουρσάρης, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Πρωταθλήματος και Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας.

Ο κ. Κουρσάρης ανάφερε ότι ο Δ.Σ. Λευκωσίας είναι με τιμή που υποδέχεται την εν λόγω διοργάνωση η οποία έγινε θεσμός μεταξύ των δικηγόρων Ελλάδας και Κύπρου. Εν συνεχεία ανάφερε ότι η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας και μέγας χορηγός της διοργάνωσης είναι το City Unity College τους οποίους και ευχαρίστησε για την στήριξη τους. Επίσης ανέφερε ότι χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης είναι η ιστοσελίδα cyprusbasket.net και ότι για πρώτη φορά όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω της πλατφόρμα της AlfaSportsTV.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η πρόεδρος του Δ.Σ. Λευκωσίας κα. Χρύσω Ιωαννίδου η οποία ανέφερε ότι ειναι με ιδιαίτερη χαρά που η Λευκωσία θα υποδεχθεί την διοργάνωση και ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν στην διοργάνωση.

Την σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος της Κ.Ο.Κ. κ. Ανδρέας Μουζουρίδης ο οποίος ανάφερε ότι η Ομοσπονδία δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από μια τέτοια διοργάνωση και κάλεσε τον μπασκετικό κόσμο της Κύπρου να δώσει το παρών του στους αγώνες. Κλείνοντας ευχήθηκε το Πρωτάθλημα να καταλήξει σε ένα εκ των Δικηγορικών Συλλόγων της Κύπρου.

Τελευταίος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του City Unity College κ. Ηλίας Φιλίππου ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην διοργάνωση και ότι το City Unity College είναι πάντα αρωγός σε προσπάθειες που προωθούν το fair play και το πάθος.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί κατά την περίοδο μεταξύ 16-21 Ιουλίου στην Λευκωσία και η είσοδος σε όλους του αγώνες είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελιδα της διοργάνωσης.

https://www.facebook.com/lawyersbasket

Press Conference 12ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Δικηγορικών Συλλόγων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η διάσκεψη τύπου για το 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων, το οποίο έρχεται για δεύτερη φορά στην Λευκωσία από τις 16-21/7/2019. Η διαδικτυακή αθλητική τηλεόραση του Alfasports TV στηρίζει έμπρακτα την διοργάνωση, φέρνοντας κοντά σας όλες τις αναμετρήσεις μέσα από τα κανάλια AlfasportsHD 1,2 και 3 σε ταυτόχρονες μεταδόσεις!

Posted by Alfasports.TV on Thursday, July 11, 2019

 

Posted by Neoclis Theocharides on Thursday, July 11, 2019