Δύο Κύπριοι διεκδικούν το πανελλήνιο πρωτάθλημα!

0

Η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων ξεκινάει με το επίπεδο να είναι εξαιρετικά υψηλό και δύο διεθνείς Κύπριους να διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή, όντας σε ισχυρές ομάδες. Σόλωνας Αγγελή VS Ζέιτ Μόουσα, ή αν προτιμάτε Ζέιτ Μόουσα εναντίον Σόλωνα Αγγελή!

 

Αμφότεροι, μετακόμισαν φέτος στην Ελλάδα, με τον Μόουσα, ο οποίος έχει καταγωγή από το Ιράκ, να πηγαίνει από την Πετρολίνα ΑΕΚ στον περσινό δευτεραθλητή Ελλάδας στην κατηγορία των παίδων, Πανιώνιο του Κώστα Μελέτη, μέσω της ιστορίας που έχουμε αποκαλύψει με το EOBC. Πρόκειται για ένα παιδί με εντυπωσιακά σωματικά και αθλητικά προσόντα, που τα πηγαίνει περίφημα μέχρι στιγμής στον Ιστορικό και έχει όλα τα φόντα να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο.

O Αγγελή μετά την ΕΘΑ και τον Αχιλλέα Καϊμακλίου μετακόμισε στον Προμηθέα Πατρών, είδηση που είχε γίνει γνωστή μέσω της ιστοσελίδας μας. Μάλιστα, όταν είχαμε φιλοξενηθεί στις πρότυπες εγκαταστάσεις της ομάδας στην Πάτρα, μας είχε μιλήσει αποκλειστικά για τη συμμετοχή του στο φοβερό project της διοίκησης Λιόλιου, που παρέχει μοναδικές συνθήκες στα παιδιά που βρίσκονται εκεί. Είναι αθλητής με υψηλό δείκτη IQ και εξαιρετική σωματοδομή, που δουλεύει πολύ και βελτιώνεται.

Αμφότεροι, είναι εν εν ενεργεία διεθνείς με την Εθνική Ομάδα Κ16 Ανδρών και το προσεχές καλοκαίρι θα προσπαθήσουν να την κρατήσουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη δεύτερη κατηγορία του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η παραγωγική διαδικασία που υπάρχει τα τελευταία χρόνια αποφέρει καρπούς και πέραν των δύο φιναλίστ, αρκετά άλλα παιδιά έχουν κάνει το βήμα είτε για την Ελλάδα σε μικρή ηλικία, είτε για αμερικανικά κολέγια ή high schools στο δρόμο προς την ενηλικίωση.

Star Balm
Green Bungalow