Εγγύηση “Πιστόλα” στο Παραλίμνι

0

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου μπαίνει σε μια νέα “τροχιά” κι ενώ ετοιμάζεται να μπει στη νέα κλειστή αίθουσα με παρκέ, όπου θα έχει γεμάτη κερκίδα, θέλει να παραμείνει και σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Έτσι, λοιπόν, οι διοικούντες έπραξαν τα δέοντα, πείθοντας τον Νικόλα Παπαδόπουλο να συνεχίσει στην τεχνική τους ηγεσία, γεγονός που δίνει τα εχέγγυα για μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά στην ΕΝΠ. Ο “Πιστόλας” αποτελεί εγγύηση για τους Παραλιμνίτες και οι δύο διαδοχικές χρονιές στην τέταρτη θέση του κυπριακού πρωταθλήματος τα λένε όλα.

Οι συγκεκριμένες επιτυχίες ήρθαν χωρίς μεγάλα μπάτζετ για ξένους, ούτε μεταγραφές Κυπρίων, αλλά με σωστά μελετημένες κινήσεις και πίστη στον κορμό των παικτών από την ακαδημία. Πλέον, η επιστροφή του Παναγιώτη Τρισόκκα δίνει… άλλον αέρα, ενώ στα σκαριά υπάρχουν συζητήσεις και με άλλον διεθνή παίκτη.

Η Ένωση μεγαλώνει διαρκώς και όλα “συνηγορούν” ότι θα παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, παρότι ο ΑΠΟΕΛ μεγαλώνει το μπάτζετ του και η ΑΕΛ υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έρθει πίσω με τον πήχη ψηλά. Στο Παραλίμνι έχουν δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης, που βασίζεται στο καλό, οικογενειακό τμήματα, το πάθος κάποιων ανθρώπων με την ομάδα που την… τρέχουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και φυσικά την παρουσία του Νικόλα Παπαδόπουλου, ο οποίος προχωράει το σχεδιασμό του με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.