Ελχάτζ στο CB: “Στην ΕΘΑ είμαστε μια γροθιά!”

0

Η υπέρβαση “νούμερο 2”, έλαβε… σάρκα και οστά για την ΕΘΑ, η οποία μετά τον άθλο με την κατάκτηση του Super Cup, έκανε τη μεγάλη ανατροπή στο πρωτάθλημα, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου θα βρει απέναντί της την πρωταθλήτρια Πετρολίνα ΑΕΚ. Αυτό δεν φοβίζει τον Χάντι Ελχατζ και τους παίκτες του.

 

Ο 28άχρονος τεχνικός, που… τίμησε την ευκαιρία που του έδωσε ο Πανίκκος Κωνσταντίνου, σχολίασε για λογαριασμό του cyprusbasket.net την εξαιρετικά δύσκολη σειρά αγώνων με την Πετρολίνα ΑΕΚ και τα… μυστικά της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Διαβάστε όλα, όσα μας είπε:

“Σίγουρα βοηθάει πολύ το γεγονός ότι στην ΕΘΑ είμαστε μια οικογένεια, μία γροθιά. Και μέσα από σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή καταφέραμε να μπούμε στην τετράδα. Δούλεψαν όλοι, ανεξαιρέτως, πολλές ώρες και με κάποια μπασκετικά ρίσκα, έστω και με 4 ξένους, τα καταφέραμε.

Οι Κύπριοι καλαθοσφαιριστές φώναξαν παρών σε αυτή τη δοκιμασία της ομάδας πάρα το νεαρό της ηλικίας τους και με τη δική μας καθοδήγηση πέτυχαν κάτι αρκετά δύσκολο. Όμως σε καμία περίπτωση δεν διαγράφεται και η εξαιρετική παρουσία των ξένων παικτών μας που εκτός από πολύ καλοί χαρακτήρες είναι και πολύ καλοί παίκτες.

Αυτό που πρέπει να προσέξουμε για την συνέχεια είναι να παραμείνουμε όλοι προσγειωμένοι και σοβαροί όπως κάναμε όλη την χρονιά και να παραδώσουμε ψυχή μέσα στο γήπεδο για να προκριθούμε”.