Ένα τεράστιο ΡΗΣΠΕΚΤ στον Κάιλ Λάουρι : “Είμαι χαρούμενος για τον Λέοναρντ, επέστρεψε σπίτι του!”

0

Ο Κάιλ Λόουρι μίλησε στο «Sports Ilulstrated» για την απόφαση του Καουάι Λέοναρντ να αποχωρήσει από τους Ράπτορς, αλλά και για τις συζητήσεις παραμονής του με την ομάδα.

Physio Home
 

Ο 33χρονος γκαρντ σχολίασε αρχικά την απόφαση του φίλου του Καουάι να πάει στους Κλίπερς. «Μού έστειλε μήνυμα και μού το είπε. Αυτό ήταν. Είπα “Είμαι χαρούμενος για σένα”. Θα ήθελα να μείνει, αλλά είναι φίλος μου. Όλο αυτό είναι business, δεν έχεις επιλογή στην ευτυχία πολλές φορές. Πρέπει να κάνεις τον εαυτό σου χαρούμενο. Να ξυπνάς κάθε μέρα και να είσαι χαρούμενος με την επιλογή σου. Γι’ αυτό δεν κάνω recruit (να προσπαθήσει να φέρει παίκτες στην ομάδα του) και δεν λέω “άκου, σε θέλω πίσω”. Αν επιλέξεις κάτι διαφορετικό, θα σε υποστηρίξω».

Και συμπλήρωσε επί του θέματος: «Δεν ήταν έκπληξη η αποχώρηση του Καουάι. Χαίρομαι πάντα με παίκτες, ειδικά με όσους με βοήθησαν να κάνω φανταστικά πράγματα. Είναι φίλος μου και καλό παιδί. Πήρε μια απόφαση να επιστρέψει σπίτι του, έχει την ευκαιρία να είναι με οικογένεια και φίλους».

Όσο για το αν έχουν πιθανότητα οι Ράπτορς να κάνουν το back-to-back με την αποχώρησή του, ο Λόουρι είπε: «Έτσι είναι τα πράγματα τώρα. Και πάλι, είμαστε ικανοί να τα καταφέρουμε. Είμαστε οι πρωταθλητές και θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

Ο ίδιος δεν έχει κάνει ακόμα συζητήσεις με την ομάδα για την παραμονή του και υποστήριξε: «Θέλω να είμαι εκεί. Θα μού άρεσε να επεκτείνω το συμβόλαιό μου, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Θα μού άρεσε να είμαι για πολύ εκεί. Θα συζητήσουμε, όταν έρθει η ώρα».

Star Balm