Ένα βήμα πίσω στο “Τάσσος Παπαδόπουλος” Ελευθέρια, ένα βήμα όμως μπροστά στο Παλατάκι (Παραλίμνι)

0

Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες σχολιάζει μία φωτογραφία η οποία σε καμία περίπτωση δε δείχνει προσπάθεια βελτίωσης του κυπριακού μπάσκετ.

 

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα και όλοι ελπίζουμε σε βελτίωσή του. Ο Μιχάλης Κακιούζης πήρε τη νίκη από τον Κρις Χουγκάζ, ωστόσο περισσότερος θόρυβος έγινε λόγω της παρουσίας μόνο δύο Αμερικάνων στο ΑΠΟΕΛ παρά για το αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ έκανε περίπατο με αντίπαλο την ΕΘΑ, αλλά επιτρέψτε μου να ασχοληθώ με κάτι άλλο.

Οι Κινέζοι λένε πως μία εικόνα αξίζει 1000 λέξεις. Η φωτογραφία που υπάρχει στο άρθρο μου εμφανίστηκε κάπου. Αρχικά δεν έδωσα σημασία. Κάποια στιγμή παρατήρησα καλύτερα και η αλήθεια είναι πως «χαλάστηκα».

Δεν ξέρω αν για αυτό ευθύνεται η εικόνα με εφτά Αμερικάνους παίκτες και κανέναν Κύπριο ή η εξέδρα χωρίς ούτε έναν φίλαθλο. Σε ένα τόσο όμορφο γήπεδο, η εικόνα της άδειας εξέδρας είναι αποκρουστική. Το μπάσκετ στην Κύπρο δεν μπορεί να αλλάξει από τη μία μέρα στην άλλη, δεν υπάρχει κάποιος διακόπτης. Σιγά σιγά όμως μπορεί. Ενα βήμα τη φορά. Η συγκεκριμένη φωτογραφία πάντως είναι ξεκάθαρο βήμα πίσω…

ΥΓ Ένα βήμα πίσω στο “Τάσσος Παπαδόπουλος” Ελευθέρια, ένα βήμα όμως μπροστά στο Παλατάκι (Παραλίμνι)

Μαζεύει κόσμο η Ένωση (Pics & Video)!

Star Balm
Green Bungalow