Ενήλικη, κι όχι ανήλικη η αθλήτρια που κατήγγειλε παρενόχληση!

0

Το τελευταίο διάστημα έχουν δημιουργηθεί “μαύρα σύννεφα” στην κυπριακή καλαθόσφαιρα, έπειτα από καταγγελία αθλήτριας για σεξουαλική παρενόχληση από τον προπονητή της.

 

To cyprusbasket.net παρακολουθεί την υπόθεση εδώ και πολύ καιρό και δεν θέλησε να τοποθετηθεί πριν να αποκτήσει έγκυρη πληροφόρηση. Μερικά πράγματα, όμως, μας ξεπερνάνε και δεν μπορούμε να μην τα καταγράψουμε.

Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει αν ευσταθούν οι κατηγορίες. Ωστόσο, εμάς υποχρέωσή μας είναι πριν γράψουμε κάτι να έχουμε υπευθυνότητα και να το διασταυρώνουμε. Η αθλήτρια δεν είναι ανήλικη, όπως είχε ακουστεί και γραφτεί αρχικά. Είναι ενήλικη, κι αυτό από μόνο του αλλάζει όλα τα δεδομένα.

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία συνεχίζει να κάνει την έρευνά της. Εμείς από την πλευρά μας, ψάξαμε και μάθαμε κάποια πράγματα για τον προπονητή. Καταρχάς ποτέ του δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα για… κουτσομπολιά. Επικοινωνήσαμε με δεκάδες παίκτριες που έχουν περάσει από τα χέρια του και στο σύνολό τους μας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία τους, τονίζοντας πως ποτέ δεν τις είχε ενοχλήσει και διατηρούσε μαζί τους εξαιρετικές σχέσεις προπονητή-αθλήτριας και πως πάντα ήταν πρόθυμος να ακούσει τα προβλήματά τους.

Αυτό που μας προβλημάτισε πολύ ήταν η ευκολία κάποιων να “σπιλώσουν” έναν άνθρωπο, μιλώντας για ανήλικη αθλήτρια, χωρίς καν να κάνουν τον κόπο να πραγματοποιήσουν έστω ένα μικρό έστω ρεπορτάζ. Το cyprusbasket.net παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας κρατάει ενήμερους…

Green Bungalow