ΕΝΠ Vs ΕΘΑ (Αίθουσα Παραλιμνίου – 18:30): Θα γίνει ένα ακόμα ντέρμπι;

0

Στο Παραλίμνι πέφτει σήμερα η αυλαία για την 6η αγωνιστική στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος Γυναικών, όπου η τοπική Ένωση υποδέχεται την ΕΘΑ.

 

Οι εκτιμήσεις λένε, ότι θα γίνει μια αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες, αν και σύμφωνα με τα όσα έχουν δείξει μέχρι τώρα, η μεν γηπεδούχος παρουσιάζει έναν καλύτερο απολογισμό και ενώ θα έχει και την έδρα με το μέρος της.

Από την άλλη όμως, η ΕΘΑ ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι και ενώ στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της, είχε νικήσει τον ΑΠΟΕΛ!

Από εκεί και πέρα, όσο και αν το σημερινό, θα είναι ένα άλλο παιχνίδι, να θυμίσουμε ότι πέρσι οι δυο αναμετρήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες, που είχαν γίνει στο Παραλίμνι, κρίθηκαν στα σημεία!

Η Ένωση, αν καταφέρει να εκμεταλλευθεί τον παράγοντα της έδρας, τότε θα φθάσει στις 4 νίκες και θα έχει απολογισμό 4-1 και δικαιολογημένα, θα έχει απαιτήσεις στο φετινό Πρωτάθλημα!

Από την άλλη, η ΕΘΑ με μέχρι τώρα απολογισμό 1-4, για πρώτη φορά φέτος, θα έχει και τους πέντε ξένους διαθέσιμους (καθώς αποκτήθηκε ο Ίσαμπελ, που αντικατέστησε τον Ντέιβις).

Star Balm
Green Bungalow