Έπιασε δουλειά στο Phoenix MJ Basket Plus, ο Μπιέντοφ!

0

Εντυπωσιακή (τηρουμένων των αναλογιών) κίνηση από το Phoenix MJ Basket Plus ενόψει της προσπάθειας που θα κάνει στο ερχόμενο πρωτάθλημα!

Physio Home
 

Αυτό καθώς, ο Νεμάνια Μπιέντοφ, που κατά την περσινή χρονιά, είχε καθοδηγήσει τη Γυναικεία ομάδα του ΑΠΟΕΛ, ανέλαβε την ομάδα της Λεμεσού, ενόψει της προσπάθειας που θα κάνει, κατά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Αυτή η κίνηση, θεωρείται ως αρκετά σημαντική για τα δεδομένα του Phoenix MJ Basket Plus μιας και ο Σέρβος προπονητής, έχει αφήσει πολύ καλά δείγματα γραφής από τη μέχρι τώρα δουλειά του και αναμενόμενα, τα κορίτσια της ομάδας, θα βοηθηθούν σε μεγάλο βαθμό!

Κωνσταντίνου & Δημητρίου στις υποδομές

Σε μιαν άλλη, επίσης σημαντική κίνηση προχώρησαν στον Phoenix MJ Basket Plus, καθώς ο Παντελής Κωνσταντίνου, μαζί με τον Αντώνη Δημητρίου, ανέλαβαν τις υποδομές του σωματείου, όπου υπάρχει αρκετό ταλέντο.

Γνωστά βέβαια τα δεδομένα των δυο νεαρών και εξελίξιμων προπονητών (αμφότεροι, εκ Λεμεσού ορμώμενοι), μέσα από τα οποία, η παραγωγή και εξέλιξη των ταλέντων που υπάρχουν στο Phoenix MJ Basket Plus, αναμένεται να συνεχισθεί με επιτυχία!

Star Balm