Επιτυχημένη αυλαία στο 2o Elite Players Training (pic’s)

0

Σε συνήθεια που γίνεται… λατρεία εξελίσσεται το Elite Players Training, το οποίο έλαβε χώρα φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κλέβοντας την παράσταση με τα όσα πρόσφερε στους νεαρούς αθλητές.

Με πρωτεργάτες τους εμπνευστές του παλαίμαχους θρύλους της κυπριακής καλαθόσφαιρας και προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών, Αντώνη Ρουσσάκη και Κώστα Εγγλέζο, οι οποίοι έχοντας δίπλα τους μια αξιόλογη προπονητική ομάδα αποτελούμενη από τον τεράστιο Τάκη Μιραλλάη και τους αξιόλογους Κυριάκο Αδάμου και Άρη Οφακογλου πρόσφερε τα ιδανικά εχέγγυα στα παιδιά που για σχεδόν ένα 20ήμερο (2-20 Ιουλίου) κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια, κάνοντας σκληρές προπονήσεις στο “Ευάγγελος Φλωράκης”.

Το πέσιμο της αυλαίας ανέβασε κι άλλο τον πήχη για ένα event που έχει τον τρόπο του να κερδίζει τις εντυπώσεις και να αφήνει υποσχέσεις κάθε χρόνια για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Η ανάρτηση στο facebook ανέφερε:

To 2o ELITE Training Program έχει φτάσει στο τέλος του. ‘Ενα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον χορηγό μας, το αθλητικό τμήμα των Ιδιωτικών Σχολών PASCAL (PASCAL English School Lefkosia Ελληνική Σχολή ΠΑΣΚΑΛ Λευκωσία), που πίστεψε στο όραμά μας για αναβαθμισμένη και ποιοτική προπόνηση στην καλαθόσφαιρα, μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των παιδιών.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, κάναμε πράξη την υπόσχεση μας για αναβαθμισμένο πρόγραμμα προπόνησης. Αυτό υποσχόμαστε και για το επόμενο καμπ. Τα καλά σας λόγια και τα συγχαρητήρια που μας δώσατε, μας δίνουν δύναμη και πίστη ότι αυτό που προσφέραμε στα παιδιά σας, είχε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Γυρίστε τις φωτογραφίες και πατήστε πάνω σε αυτή που θέλετε να δείτε σε πλήρη ανάλυση: