Επόμενη μέρα με Ίβκοβιτς για Ολυμπιακό!

0

Ο Ολυμπιακός για δεύτερη σερί σεζόν δείχνει πολύ μακριά από αυτό που θα περίμεναν οι φίλοι της ομάδας και η διοίκηση η οποία για μια ακόμα φορά με μηδενικά έσοδα έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ικανοποιήσει τα “θέλω” του προπονητή και δεν βλέπει τίποτα στο παρκέ από την ώρα που άρχισαν να κρίνονται οι τίτλοι.

Οι ερυθρόλευκοι βαδίζουν εδώ και μια διετία από αποτυχία σε αποτυχία, με εξαίρεση τη συμμετοχή τους στον τελικό της Euroleague πέρυσι στην Κωνσταντινούπολη, όπου πάντως έχασαν πανεύκολα το τρόπαιο και δίχως την παραμικρή αντίσταση.

Όλο αυτό το πακέτο… αποτυχίας της διετίας δεν περνά απαρατήρητο από κανέναν και σίγουρα το καλοκαίρι θα έχουμε σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, με τον μέλλον του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον Πειραιά να μοιάζει προδιαγεγραμμένο ενώ και στο ρόστερ θα έχουμε πολλές προσθαφαιρέσεις.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως εντός της ομάδας υπάρχουν αρκετοί που βλέπουν ως… μονόδρομο την “ενεργοποίηση” του Ντούσαν Ίβκοβιτς σε ρόλο Συμβούλου Διοίκησης ή όπως θέλετε αποκαλέστε το, καθώς η ουσία είναι πως θα παρέχει τεχνογνωσία και την πολύτιμη εμπειρία και τις αστείρευτες γνώσεις του για να βγει ο Θρύλος από το αδιέξοδο στο οποίο φαίνεται πως έχει βρεθεί εδώ και δύο χρόνια. Για να δούμε…

Πηγή:redgoal.gr